Nintendo представила безліч інді-ігор для Switch на Indie World Showcase

У ході весняної онлайн-трансляції Indie World Showcase компанія Nintendo презентувала безліч свіжих інді-проектів від незалежних студій-розробників для фірмової портативної консолі Switch.

Одним із найбільш важливих анонсів став довгоочікуваний порт аркадного бойовика Exit the Gungeon для Switch. Одночасно з цим, продукт з’явився і в Steam. Світова прем’єра тайтла відбулася ще у вересні минулого року для сервісу Apple Arcade.

З мобільних платформ на Switch також перекочував і Sky: Children of the Light. Розробники заявили, що далі планується поява гри на PS4 з підтримкою кроссплатформенного мультиплеєра. 

Не можна не відзначити і порт The Blair Witch. Хоррор користується великою популярністю серед фанатів жахів на ПК і консолях.

З інших цікавих портів: Sky Racket, Bounty Battle, Superliminal і Wingspan.

Старих фанатів порадує несподіваний сиквел Pixeljunk Edem 2 від Q-Games. Барвистий світ гри став більше в порівнянні з оригіналом, а прокачувати персонажа на різних рівнях, повних рослинності, тепер ще цікавіше. Прем’єра відбудеться влітку.

Творець No man’s Sky, студія Hello Games, анонсував суміш Zelda і Journey – The Last Campfire. У ній геймерам належить розплутати безліч продуманих головоломок, щоб просуватися по захоплюючому сюжету, повного магії і таємниць. 

Аргентинська студія Robi показала трейлер платформера Blue Fire, в якому головному героєві випало пройти непростий шлях і битися з жахливими велетнями. 

Крім цього, рекомендуємо звернути увагу на наступні проекти: двомірний шутер B.ARK, королівську битву Cyanide & Happiness, аніме-бойовик Baldo і стильний I AM DEAD. 

 

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.