Apple оновила iPad Pro зі сканером LiDAR та підтримкою трекпада

Apple представила оновлену версію iPad Pro на 11 і 12,9 дюймів. З нового – прямокутний блок камер з 3D-сканером глибини, чіпсет Apple A12Z Bionic і не тільки.

Компанія заявила про підвищення рівня продуктивності завдяки новому чіпу A12Z Bionic з поліпшеним тепловідведенням і підтримкою більшої кількості діапазонів LTE.

На додаток до 12-мегапіксельного сенсора з’явилися ультраширокий датчик на 10 Мп, а також сканер LiDAR. Останній вимірює відстань до навколишніх об’єктів на відстані до 5 метрів: дані з камер і сканера, а також алгоритми комп’ютерного зору підвищують точність роботи технологій доповненої реальності. Зокрема, додаток Measure швидше і простіше дозволяє виміряти довжину чого-небудь. 
З анонсованим оновленням iPadOS 13.4 планшети навчилися підтримувати трекпад. Спеціально для планшетів Apple розроблений курсор у вигляді кола, який сам виділяє елементи інтерфейсу, є і підтримка жестів для перемикання між додатками. 

Для цього Apple також представила оновлену Magic Keyboard із сенсорним майданчиком, клавіатурою з підсвічуванням і регулюванням рівня нахилу. Вона стане доступна для придбання у травні.

З іншого: підтримка Wi-Fi 6 (802.11ax) і систем геопозиционирования Galileo і QZSS, а також зменшений акумулятор в моделі на 11 дюймів (28,65 Вт ∙ год проти 29,37 Вт ∙ год), що не позначилося на автономності.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.