Акумулятор Xiaomi Redmi Note 7 Pro загорівся у користувача в кишені

Хлопець на ім’я Вікеш Кумар з індійського міста Гургаон повідомив, що акумулятор його Xiaomi Redmi Note 7 Pro загорівся прямо в кишені. Про це пише портал 91mobiles.

Перед вибухом смартфон був заряджений на 90%. Кумар раптово відчув підвищення температури пристрою і вийняв його з кишені, після чого батарея девайса загорілася. Вікеш викинув Xiaomi Redmi Note 7 Pro у свій рюкзак, який знаходився поруч, потім стався вибух. Пожежа була такої сили, що загасити його без використання вогнегасника виявилося неможливо. Рюкзак сильно постраждав, Вікеш відбувся невеликим шоком.

За словами користувача, смартфон був придбаний у грудні 2019 року, завжди заряджався за допомогою фірмового зарядного пристрою і ніколи не піддавався фізичному впливу. Незважаючи на це, сервісний центр Xiaomi звинуватив у всьому Кумара і спробував взяти з нього 50% від вартості телефону за нову батарею. Представники сервісного центру навіть вивчили сумку, щоб переконатися в правдивості слів користувача. «Помилка при включенні» – так сервісний центр позначив проблему. 

Виробники смартфонів досить часто звинувачують при подібних подіях самих покупців. Компанії зазвичай посилаються на використання несертифікованих зарядних пристроїв, нанесення фізичної шкоди телефону і ремонт в сторонніх сервісних центрах, зазначили автори 91mobiles.

91mobiles звернулися до Xiaomi за коментарями з приводу вибуху Redmi Note 7 Pro. Поки відповіді не послідувало.

Варто нагадати, що в 2016 році смартфони Samsung Galaxy Note 7 почали вибухати в руках у користувачів. Офіційна причина – браковані акумулятори. Samsung була змушена відкликати з продажу 2,5 млн пристроїв. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.