Фото і специфікації Motorola Edge до анонсу

Сайт XDA Developers отримав фотографії та інформацію про характеристики смартфона Motorola Edge. Як і прийдешній флагман Edge + , новинка відзначиться заокругленим дисплеєм типу Waterfall.

6,67-дюймова матриця з роздільною здатністю 2340 × 1080 пікселів отримає максимальну частоту оновлення 90 Гц, хоча користувач отримає можливість перемикатися на стандартні 60 Гц. У верхньому лівому кутку дисплея розташований отвір для 25-мегапіксельною селф-камери.

Також, на фронтальній стороні зверху і знизу помітні динаміки – це означає, що Motorola Edge відзначиться стереозвуком. Лоток для SIM розташовується зверху, в нього можна помістити або дві nanoSIM, або nanoSIM + microSD, повідомляє джерело XDA. 

Потрійна тильна камера включає 64-мегапіксельний основний сенсор, телеоб’єктив на 8 Мп і 16-мегапіксельний ультраширокий датчик. Є лазерний автофокус і подвійний LED-спалах. Сканер відбитків пальців захований під дисплеєм.

Також, Motorola Edge буде працювати з платформою Snapdragon 765, яка доповнюється 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті. У наявності джек для навушників, NFC, USB Type-C і акумулятор ємністю 4500 мАг.

Зразкові терміни анонса Motorola Edge і Edge + невідомі, хоча спочатку компанія готувала новинки до скасованої MWC 2020. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.