Стала відома офіційна дата презентації OnePlus 8

Відразу кілька джерел назвали дату офіційної презентації серії смартфонів OnePlus 8. За даними інсайдерів Max J., Ішана Агарвала і сайту WinFuture, захід відбудеться 15 квітня.

Інформація узгоджується з більш ранніми витоками: тоді датою анонса називалася середина квітня. Незважаючи на те, що, крім OnePlus 8 і 8 Pro, китайський виробник повинен представити і OnePlus 8 Lite, WinFuture повідомляє про анонс тільки двох старших моделей. Lite-версія «буде недоступна протягом декількох місяців».

Захід, швидше за все, пройде в онлайн-форматі через небезпеку поширення коронавірусної інфекції. За даними WinFuture, спочатку запуск OnePlus 8 планувався на березень, але компанії довелося переглянути терміни через затримку, пов’язану з пандемією.

Як пише Ішан Агарвал, OnePlus оголосить дату презентації нових смартфонів 23 березня.

За чутками, флагмани будуть працювати на Snapdragon 865 з потрійною основною камерою 48 + 16 + 2 Мп на OnePlus 8 і квадрокамерою на OnePlus 8 Pro, молодша версія чіпсета удостоїться MediaTek Dimensity 1000. Покупці зможуть вибрати версії, починаючи від 6 ГБ і закінчуючи 12 ГБ ОЗУ. Pro-версію оснастять акумулятором на 4500 мАг із зарядкою Super Warp на 50 Вт. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.