Рання збірка «Google Камери» вказує на Snapdragon 765 у флагманському Pixel 5

YouTube-канал TecnoLike Plus надав попередню версію «Google Камери», яка поставляється з ще непредставленим смартфоном Google Pixel 4a. Дослідники з 9to5Google з’ясували, що флагманський Pixel 5 може отримати нефлагманскій чіпсет.

Усередині програми «Камера» Google Pixel 4a називається photo_pixel_2020_midrange_config , логічно припустити, що вказаний в іншій ділянці коду  photo_pixel_2020_config відноситься до Pixel 5. Це підтверджує те, що Pixel 3a і Pixel 4 мають позначки photo_pixel_2019_midrange_config і photo_pixel_2019_config відповідно.

Автор модів «Google Камери» CStark27 з’ясував, що за photo_pixel_2020_config ховається кодове ім’я bramble. Це ж ім’я фігурувало в січневому дослідженні коду Android Open Source Project: тоді з’ясувалося, що bramble і redfin працюватимуть на середньобюджетному чіпсеті Snapdragon 765. 

З цього можна зробити висновок, що Pixel 5 ( bramble ) і Pixel 5 XL ( redfin ) виявляться по продуктивності на рівні верхнього середнього сегмента: Snapdragon 765 на 30-50% слабкіше Snapdragon 865. Не виключається і те, що всі припущення є помилковими або зазначені дані є попередніми. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.