Анонс iPhone 12 може затриматися до жовтня через коронавірус

Apple заборонила своїм співробітникам, включаючи інженерів, відвідувати ряд азіатських країн через небезпеку зараження коронавірусом. Це може спричинити перенесення осінньої презентації нового покоління iPhone, повідомляє видання DigiTimes.

За даним джерелом в ланцюжку поставок компанії, обмеження впливають на проведення технічних тестів (EVT, Engineering Validation Test) на виробничих майданчиках Apple в Китаї. 

Постачальники спочатку очікували, що перенесені процедури EVT будуть виконані до кінця березня, що дозволить почати масове виробництво нових пристроїв iPhone в червні, додавши, що подальша затримка випробувань EVT до кінця квітня може відкласти старт масового виробництва ще на 1-2 місяці. 

Виробництво нових моделей iPhone зазвичай починається влітку, але на початку року співробітники Apple відвідують Китай, щоб удосконалити процеси складання з виробничими партнерами, включаючи Foxconn.

Раніше Bloomberg з посиланням на аналітиків Bank of America повідомляло, що реліз iPhone з 5G може затриматися на місяць. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.