Виробництво iPhone 9 (SE 2) перенесено з Китаю до Індії

Згідно з повідомленнями зарубіжних ЗМІ, Apple перенесла виробництво неанонсованого iPhone SE2 (iPhone 9) до Індії, щоб встигнути створити достатню кількість смартфонів до офіційної презентації гаджета.

Дана міра була прийнята через спалах коронавірусу, через яку частково призупинено виробництво пристроїв Apple в Китаї. Через епідемію також були скасовані такі великі заходи, як MWC 2020.

За інформацією попередніх витоків, презентація iPhone SE 2, як і деяких інших новинок Apple, запланована на 31 березня поточного року. Нещодавно видання DigiTimes повідомило, що прем’єра iPhone 9 все-таки може бути відкладена через брак деяких компонентів. Про проблеми з виробництвом iPhone 9  попереджав і аналітик Патрік Мурхед.

Експерти вважають, що iPhone SE 2 стане стратегічно важливим для Apple і допоможе створити конкуренцію Huawei і Xiaomi в четвертому кварталі 2020 року в середньобюджетному сегменті, особливо в країнах Латинської Америки. За попередньою інформацією, вартість смартфона складе близько 399 доларів.

Очікується, що iPhone SE2 удостоїться зовнішності iPhone 8 з одиночною основною камерою. Імовірно, що «серцем» пристрою виявиться новітній фірмовий чіпсет A13 з 3 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.