Xiaomi випустить Mi 10S зі збільшеним дисплеєм

Інсайдер Digital Chat Station написав у Weibo, що Xiaomi планує представити Mi 10S – версію флагманського смартфона зі збільшеною діагоналлю дисплея.

За даними тіпстера, презентація Mi 10S відбудеться в другій половині поточного року. Більш ніякої інформації, як і підтверджень своїм словам, він не надав.

Діагональ дисплея оригінального Xiaomi Mi 10 становить 6,67 дюймів при дозволі FullHD +. При цьому на початку березня презентовані ігрові флагмани Black Shark 3 і 3 Pro, також входять в сімейство Xiaomi: діагональ екрана Pro-версії досягає 7,1 дюймів. 

Разом зі збільшенням дисплея повинна збільшитися і ємність акумулятора, припускають в мережі. Також, не виключається оновлення чіпсета до Snapdragon 865+. Раніше повідомлялося, що розширена версія 865-ї моделі вийде в другій половині 2020 року.

Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro представлені в першій половині лютого. Флагмани оснащуються матрицями Super AMOLED з частотою оновлення 90 Гц, 8 або 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5, квадрокамерами з основним датчиком на 108 Мп, а також акумуляторами 4780 і 4500 мАг відповідно. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.