У мережі з’явились фотографії та специфікації Nokia 5.3

Сайт NokiaPowerUser ексклюзивно поділився подробицями про новий середньобюджетний смартфон Nokia 5.3. Він стане продовженням представленого в 2018 році Nokia 5.1.

Рішення пропустити іменування Nokia 5.2 пов’язано із загальною стратегією бренду додавати одиницю до назви пристрою кожний наступний рік. У 2019 продовження серії Nokia 5 випущено не було.

Покупці новинки отримають пристрій з 6,6-дюймовим дисплеєм, забезпеченим каплевидним вирізом для 8-мегапіксельної фронтальної камери. Ззаду смартфон комплектується чотирма датчиками: основним на 16 Мп, датчиком глибини на 5 Мп і двома невідомого призначення на 8 Мп. 

Усередині виявиться платформа Qualcomm Snapdragon 665 з 3 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ внутрішнього накопичувача. Компанія також може підготувати версії з 4/64 і 6/64 ГБ пам’яті. Ємність акумулятора складе 4000 мАг. Забарвлення корпусу два: Charcoal і Cyan, після старту продажів з’явиться ще один, поки невідомий колірний варіант.

За даними NokiaPowerUser, роздрібна ціна Nokia 5.3 виявиться в районі 180 доларів.

19 березня в Лондоні пройде велика презентація, на якій HMD Global планує представити кілька новинок під брендом Nokia. Планувалося, що вона відбудеться в ході виставки MWC 2020 року, однак, вона була скасована через небезпеку поширення коронавірусу. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.