Sony обрушить офіційну ціну PlayStation 4 в два рази

Наявні в даний час у продажу ігрові приставки вже дуже сильно застаріли, вкрай сильно втративши свою колишню привабливість. Випущена на ринок ще в кінці 2013 року консоль Sony PlayStation 4 сильно застаріла, ставши далеко не такою привабливою, якою вона була на старті продажів. Пов’язано це з тим, що всі її технічне оснащення вже і близько не можна назвати сучасним, тому вона не здатна задовольняти потрібні і запити як простих користувачів, її власників, так і розробників, адже вони вже давно вперлися в якийсь «стелю» при створенні відеоігор, вище якого стрибнути неможливо, так як продуктивності просто недостатньо. Так як ця приставка з кожним днем ​​стає все менш актуальною, попит на неї стрімко падає, тобто все менше і менше людей бачать сенс в тому, щоб її собі купувати.

Пов’язано таке положення справ з тим, що зараз, навіть через більш ніж шість років з моменту запуску в продаж, вона вкрай сильно застаріла, ставши вже далеко не такою привабливою, якою вона була в самому початку, однак реалізують її до сих пір за $ 400, тобто по явно дуже сильно завищеною ціною. Таких грошей ця консоль звичайно ж вже далеко не стоїть, а японська корпорація Sony за останні роки стала заробляти на кожному проданому примірнику цієї консолі набагато більше коштів, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Втім, попит на PS4 стрімко падає, тому вже незабаром компанії-виробнику цієї приставки доведеться приймати крайні рішучі заходи для того, щоб знову зробити її привабливою.

Зробити це можна тільки шляхом зниження вартості, і саме на такий крок компанія Sony збирається піти. Відомий галузевої інсайдер Майкл Пактер зробив абсолютно несподівану заяву, якого ніхто не очікував. За його словами, вже в недалекому майбутньому купити ігрову приставку PlayStation 4 стане можливим на набагато більш привабливих в усіх відношеннях умовах, ніж раніше, так як її виробник знизить її вартість в цілих два рази, тобто офіційна ціна просто завалиться. У такому випадку, якщо все насправді складеться саме так, купити PS4 можна буде не за $ 400, за скільки її зараз продають в магазинах в середньому по всьому світу, а всього-на-всього за $ 200 .

В такому випадку, що всім напевно очевидно, придбати дану ігрову приставку стане можливим на набагато більш вигідних умовах, ніж до цього самого моменту. Все це повинно статися вже в найближчі кілька місяців, однак лише в тому випадку, якщо мережевий інформатор Майкл Пактер повідомив точну достовірну інформацію, тому що японська корпорація Sony поки що ще не робила ніяких офіційних заяв із цього приводу. Залишається вірити і сподіватися на те, що ігрова приставка PlayStation 4 насправді сильно впаде в ціні, адже за рахунок цього придбати її стане можливим на набагато більш вигідних умовах, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.