Huawei заплатить гроші власникам абсолютно всіх смартфонів

Одним з найбільших і найвідоміших у світі виробників мобільних пристроїв є китайська корпорація Huawei, створює і випускає яка величезну безліч найрізноманітніших електронних пристроїв з різних категорій, починаючи з вкрай дешевих і закінчуючи дуже дорогими, дозволити собі покупку яких через їх високу вартість більшість людей просто не можуть. Даний виробник багато років йшов до своєї мрії прямим курсом, роблячи все заради становлення лідером ринку, однак досягти бажаного поки що так і не вдалося, а в 2019 році сталося несподіване, бо американський уряд заборонив даному виробнику співпрацювати з будь-якими компаніями з США , в тому числі з Google, що вкрай негативно позначилося на всій компанії.

Вона не тільки втратила доступ до різного програмного забезпечення, технологій та комплектуючих, але ще і втратила довіру мільйонів людей по всьому світу, адже влада США звинуватила цей бренд в тому, що він навмисно додає в свої смартфони та планшети різні проломи, з використанням яких потім спецслужби Китаю можуть легко і просто отримувати доступ до всіх тих даних, які їм необхідні. Все це призвело до сильного підриву довіри до даного бренду, що, в свою чергу, негативно позначилося на планах щодо становлення лідером ринку. Втім, судячи з усього, компанія Huawei знайшла вихід із ситуації, що далеко не найпростішим і легкої ситуації.

 

На території Німеччини була проведена закрита конференція для хакерів, в рамках якої хакерам презентували програму грошової винагороди за допомогу в поліпшенні програмного забезпечення. Як стверджується, кожна людина, яка виявить будь-які уразливості в фірмовому ПО для смартфонів і планшетів, після чого повідомить про них компанії Huawei, отримає грошову винагороду за свої дії. До проломи, про яку потрібно повідомити, пред’являється лише кілька вимог. Так, вона повинна бути в новій версії будь-якого програмного забезпечення, а разом з тим міститися в досі актуальному електронному пристрої, що отримує програмну підтримку. Якщо ці умови дотримуються, вдасться отримати грошову суму, можливо навіть дуже великого розміру.

 

За незначну вразливість компанія готові заплатити 1 000 євро, а ось за пролом середнього по значущості рівня вже цілих 50 000 євро, тобто набагато більше. На неполадку високого рівня платять 100 000 євро, а за критичну уразливість в захисті так і зовсім готові виплатити 200 000 євро. Отримати грошову винагороду простіше простого, тому що для цього потрібно лише просто всього-на-всього відвідати офіційний сайт китайської корпорації Huawei і заповнити на такому спеціальну заявку. Якщо інформація про неполадку виявиться підтверджена протягом двох діб, який повідомив про неї користувач отримає грошову винагороду, яке виплатять на банківський рахунок, а пролом у захисті закриють шляхом випуску нової прошивки EMUI для фірмових мобільних пристроїв.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.