Xiaomi Mi Band 5 порадує фанів своїми можливостями

Попит на наручні гаджети стрімко зростає з кожним роком, тобто все більше і більше людей бачать сенс в тому, щоб їх купувати, а потім, після цього, використовувати на постійній основі. Хтось користується спортивними браслетами для відстеження фізичної активності, комусь подобається використовувати «розумний» будильник для більш легкого пробудження вранці, хтось читає повідомлення, що надійшли на телефон, хтось любить перемикати музичні треки на смартфоні, не дістаючи його з кишені, а для кого-то важливими є мотивації під час тренувань, в залежності від обраної програми. Все це покупцям пропонують багато наручні гаджети, проте коли всі бажаючі зможуть купити Xiaomi Mi Band 5, ситуація зміниться, тому що цей трекер запропонує і багато іншого.

Потрібно розуміти, що чим ширші функціональні можливості користувачам може надати будь-якої наручний гаджет, тим більше людей знайде його корисними для себе і свого способу життя. У випадку з новим наручним гаджетом від відомої китайської корпорації ситуація виявиться ще більш цікавою, тому що Xiaomi вирішила зробити з новинки найбільш просунутий на ранці трекер, здатний повноцінно працювати як зі смартфонами на базі операційної системи Android, так і з гаджетами на базі платформи iOS від Apple. За підключення до таких виявиться у відповіді модуль Bluetooth 5.1 LE з підтримкою радіусу дії 50 метрів, тобто неймовірно великої, на якому браслет зможе повноцінно працювати без зайвих складнощів.

Навіть не дивлячись на те, що цей спортивний браслет досі ще не представили, вже відомо про те, чим порадує новинка, коли всі бажаючі нарешті зможуть купити Xiaomi Mi Band 5. Повідомляється, що даний трекер має 1,2-дюймовим OLED-екраном сенсорного типу з роздільною здатністю 320 на 160 пікселів, причому цей самий дисплей виявиться не тільки кольоровим, але ще і захищеним загартованим захисним склом Corning Gorilla Glass, нехай можливо і не самого останнього покоління. Ємність акумуляторної батареї новинки складе 150 мАг, а на одному заряді вона зможе працювати 2 – 3 тижні. Зарядний пристрій виявиться вбудовано в сам трекер, так як в його ремінці виявиться прихований коннектор USB для підзарядки.

В іншому, крім усього іншого, новий наручний гаджет в особі Xiaomi Mi Band 5 зможе порадувати користувачів надійної застібкою на ремінці, яка не дозволить браслету злетіти з руки навіть при активних рухах. Втім, існує така причина, по якій купити цей фітнес-трекер нового покоління зобов’язані абсолютно все. Справа в тому, що він стане першим пристроєм в своєму класі, який буде здатний запропонувати жителям Україні, Європи, США, Казахстану, України та інших держав доступ до Google Pay і іншим платіжним системам за рахунок розблокованого чіпа NFC. Це дозволить легко і просто оплачувати покупки в магазинах, а також, крім того, платити за проїзд в громадському транспорті, що ще не так давно було доступно тільки жителям Європи.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.