Подробиці про OnePlus 8, 8 Pro і 8 Lite від інсайдера

Відоме джерело витоків, Ішан Агарвал, розкрив деякі подробиці щодо наступної серії смартфонів OnePlus. Він підтвердив, що на цей раз компанія випустить три смартфона: OnePlus 8, 8 Pro і 8 Lite.

OnePlus 8 Lite

За даними інсайдера, молодша модель буде коштувати близько 400 фунтів (~ 505 доларів) і надійде в продаж по всьому світу до липня. Точна дата анонса невідома, але попередні витоки говорили про середину квітня.

Смартфон отримає дисплей з частотою оновлення 90 Гц, а також флагманський чіпсет MediaTek Dimensity 1000. Зовнішній вигляд новинки буде відповідати тому, що продемонстрували рендери OnLeaks і 91mobiles.

OnePlus 8 і 8 Pro

Обидва флагмана відрізняться дисплеями з підтримкою 120 Гц , а також підтримкою дводіапазонного 5G і – вперше для смартфонів компанії – бездротовою зарядкою. Причому швидкої: її максимальна потужність сягатиме 30 Вт.

Згідно з інформацією, отриманою раніше з інших джерел, флагмани будуть працювати на Snapdragon 865 з потрійною основною камерою 48 + 16 + 2 Мп у OnePlus 8 і квадрокамерою у OnePlus 8 Pro. Покупці зможуть вибрати версії починаючи від 6 ГБ і закінчуючи 12 ГБ ОЗУ. Pro-версію оснастять акумулятором на 4500 мАг з зарядкою Super Warp на 50 Вт. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.