iFixit показали нутрощі Samsung Galaxy S20 Ultra

Ресурс iFixit опублікував процес розбирання флагманського смартфона Samsung Galaxy S20 Ultra , детально продемонструвавши комплектуючі пристрої і виставивши оцінку за власною шкалою ремонтопридатності.

Розбирання флагмана починається з прогріву тильної скляної кришки і акуратним зняттям за допомогою присоски, що ускладнює можливий ремонт. Вміст пристрою схожий на такий, як у Note 10+ 5G, тільки простір під стилус тут заповнений акумулятором.

108-мегапіксельний датчик за розмірами майже вдвічі більший, ніж 12-мегапіксельний від iPhone 11 Pro. А для того, щоб вмістити систему зум-об’єктивів, Samsung поставила призму, яка віддзеркалює світло під кутом 90 градусів, а датчик зображення встановила збоку. 

Як модуль пам’яті 12 ГБ використовується Samsung K3LK4K40BM-BGCN типу LPDDR5, а флеш-накопичувач – це модель Samsung KLUDG4UHDB-B2D1. Напруга акумулятора складає 3,86 В.

iFixit оцінили ремонтопридатність Samsung Galaxy S20 Ultra в три бали з десяти, зазначивши приклеєну батарею і неможливість ремонту дисплея без заміни половини вмісту смартфона.

У кінці лютого Samsung випустила ролик, також продемонструвавши нутрощі Galaxy S20 Ultra. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.