Так буде виглядати «Перемикач програм» в iOS 14

Інсайдер Веніамін Гескін і сайт 91mobiles представили перший погляд на оновлене меню «Перемикач програм», яке відповідає за відображення останніх запущених додатків, в iOS 14.

Відеозапис демонструє роботу збірки iOS 14 для внутрішнього тестування на iPhone 11 Pro Max. Одночасно на екрані відображаються прев’ю чотирьох додатків, які можна закрити свайпом угору. Решта програм доступні у горизонтальній прокрутці.

На третій секунді ролика можна помітити, що свайп вниз по прев’ю викликає поява іконки замка. Передбачається, що так можна захистити додаток від випадкового закриття.

Автори запевняють, що демонстрований інтерфейс – НЕ Твік за допомогою Jailbreak. У налаштуваннях нібито доступні три варіанти відображення: Deck Switcher, Grid Switcher і Minimum Viable Switcher.

iOS 14 буде презентована в ході конференції для розробників WWDC 2020 року, яка відбудеться у першій половині червня. Раніше повідомлялося, що Apple розглядає можливість скасування обмежень на установку сторонніх додатків (браузерів і поштових клієнтів) за замовчуванням.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.