Instagram виправить проблему стиснення контенту на Android-пристроях

Генеральний директор Instagram, Адам Моссера, пояснив ряд моментів, які давно цікавлять користувачів соціальної мережі. Відповіді на питання Адам опублікував в «Історіях».

На питання, чому соціальна мережа забороняє викладати знімки з оголеними жіночими сосками, гендиректор відповів: нейронні мережі, які відповідають за модерацію контенту, не можуть визначити вік дівчини, а також чи давала вона згоду на публікацію фото. 

Якщо допустити публікацію оголених знімків з неповнолітніми – це може привести до порушення законодавства в деяких країнах, додав Адам.

Крім «голих» фото, користувачів Instagram хвилює, чому якість відео, опублікованого з Android-пристроїв, виявляється нижчою, ніж у відео, завантаженому з iPhone. Генеральний директор не став кривити душею і прямо відповів, що така проблема є, виявили її зовсім недавно і розробники вже працюють над її усуненням.

Крім того, стало зрозуміло, що заважає Instagram розвивати функцію покупки і оплати товарів всередині програми. Компанія шукає способи захисту від шахрайства, а також можливість інтеграції з платіжними сервісами і системами управління інвентарем в різних країнах. Поки рішення не будуть знайдені, компанія не планує поширювати функцію оплати через соцмережу, сказав Адам.

Instagram частково  запустив функцію Checkout, за допомогою якої користувачі можуть купувати товари прямо у додатку, в 2019 році. Також, у листопаді минулого року соціальна мережа почала в тестовому режимі приховувати лайки.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.