Xiaomi Mi Band 4 в Україні отримає підтримку оплати покупок через NFC

Ще влітку минулого 2019 року компанія Xiaomi заявила про те, що вона збирається в недалекому майбутньому запустити на території України свою фірмову платіжну систему Mi Pay, щоб жителі країни отримали можливість з її допомогою оплачувати покупки в магазинах, послуги в закладах і проїзд в громадському транспорті. Проте, з тих самих пір, більш ніж півроку, не було зовсім ніяких новин, і ось вони абсолютно несподівано з’явилися. Як стало відомо, китайської корпорації вдалося забезпечити роботу своєї платіжної системи, і вже зовсім скоро всі бажаючі зможуть взяти участь в її тестування, проходити яке буде протягом обмеженого періоду часу.

Компанія Xiaomi оголосила про те, що вона вирішила надати власникам спортивного браслета Mi Band 4 в Росії, а через деякий час і в Україні можливість оплачувати покупки через платіжну систему Mi Pay. Тестування цієї системи обробки платежів буде відбуватися в період з 27 лютого по 13 березня 2020 року, а прийняти в такому участь зможуть 30 жителів Москви і Санкт-Петербурга, а через пів року і в Києві буде такий празник. Інформація такого роду повілась на офіційному форумі Mi Community, проте потім, через якийсь час, це оголошення чомусь видалили, однак користувачі встигли зробити скріншоти. Швидше за все, інформацію прибрали і форуму через те, що необхідних учасників тестування відібрали, а в нових компанія не потребує.

Українець, який бажає використовувати Xiaomi Mi Smart Band 4 з NFC для оплати покупок в Україні, обов’язково повинен бути власником платіжної банківської картки «Приват або Ощад банк», причому картка повинна обслуговуватися платіжною системою MasterCard, а не який-небудь інший. Кожна людина, яка хоче тестувати Mi Pay на українськії території, повинен буде щодня здійснювати з її допомогою щонайменше три транзакції в різних магазинах і закладах. Виходячи з цього очевидно, що «Приват або Ощад банк» є одним з партнерів Xiaomi на момент запуску китайської платіжної системи на російській території.

Очевидно, що запуск цієї платіжної системи для всіх і кожного раніше завершення тестування не станеться, тому, найімовірніше, почати використовувати Mi Pay, в тому числі в спортивному браслеті Xiaomi Mi Band 4, стане можливим вже в кінці березня, а можливо на початку квітня . Цікаво, що китайська корпорація не продає офіційно на російській території версію свого фітнес-трекера з чіпом NFC, але незабаром все зміниться, найімовірніше. За рахунок появи підтримки китайської платіжної системи жителі країни зможуть легко і просто оплачувати покупки в магазинах, послуги в закладах, а також, крім того, розплачуватися за проїзд у громадському транспорті. Така подія гарантовано порадує багатьох фанатів бренду, які проживають в Росії.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.