Експерти розповіли, коли краще купувати новий iPhone в Україні

Як показує практика, чи не кожна людина хоче користуватися смартфонами компанії Apple, проте на покупку таких у більшості просто немає грошей, тому деякі люди навмисно починають «Хейтити» продукцію даного виробника, не маючи можливості її купити, щоб тим самим переконати самих себе і оточуючих в тому, наскільки вона є поганою. Чинити так звичайно ж не варто, тому що це щонайменше нерозумно. Набагато краще знати, коли краще купувати новий iPhone на території України, щоб зробити це за мінімальною ціною з усіх можливих, тобто не переплативши жодної копійки. Йдеться про новітні моделі телефонів, які є найактуальнішими на момент покупки.

Експерти з сервісу «E katalog» розповіли про те, коли найкращий час для покупки нових смартфонів, про це написав сайт itpedia . Повідомляється, що купувати новітні флагмани «яблучної» корпорації найвигідніше на початку наступного року після їх виходу на ринок. Так, якщо купити iPhone 11 і iPhone 11 Pro стало можливо в вересні 2019 року, придбати їх за найнижчою ціною можливо в період з 1 січня і до 15 лютого 2020 року. У цей часовий діапазон можна зробити покупку на найкращих умовах з усіх можливих, тому що телефони Apple зовсім застаріли, але при цьому вони стали дешевше більш ніж на 25% в порівнянні з ціною на старті продажів, коли вони тільки-то вийшли в Україні .

Пов’язано це з тим, що поступово Українські магазини знижують ціни на смартфони Apple до того рівня, який встановлений на такі в США, Гонконгу та інших країнах, де iPhone завжди продають за мінімальними розцінками. Більш того, іноді купити смартфони «яблучної» корпорації в Україні виявляється можливо навіть дешевше, ніж в США і інших країнах. Такі періоди часу випадають завжди на перші півтора місяці на початку будь-якого року. За словами фахівців, найкращий час для покупки iPhone настає стабільно щороку, тому саме в такий період часу найкраще здійснювати покупку. В такому випадку до виходу нових моделей залишається ще 8 – 9 місяців, тому куплені телефони будуть довго залишатися актуальними.

Як правило, ціни на початок наступного року падають приблизно на 20 – 30% в порівнянні з початковою ціною iPhone, завдяки чому покупку можна зробити на набагато більш вигідних умовах, заощадивши кілька тисяч гривень, витратити які потім можна, наприклад, на аксесуари , додатки або ж інші електронні гаджети. Подібна статистика актуальна для всієї російської території, тому знаючи про такий «секреті» купувати новітні смартфони Apple можна за зниженою ціною, роблячи це тоді, коли вони перебувають в самому актуальному стані з усіх можливих. Не виключено, що в майбутньому ситуація зміниться, проте це малоймовірно, тому що подібний стан справ спостерігається вже більше чотирьох років поспіль.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.