Всім бажаючим запропонували пограти в Sony PlayStation 5 і Xbox Series X до старту продажів

Як відомо, доступні зараз у продажу моделі ігрових консолей вже дуже сильно застаріли, будучи нездатними задовольняти запити геймерів. Вся справа в тому технічному оснащенні, яке в них встановлено. Воно було актуальним станом на 2013 року, коли вона вийшли на ринок, проте тепер таке «залізо» є вже застарілим в повній мірі. Саме тому в даний час вся ігрова індустрія, в тому числі розробники відеоігор, чекають анонса і запуску в продаж консолей наступного покоління, якими виявляться Sony PlayStation 5 і Xbox Series X, оснащені за останнім словом техніки. Їм приписують цілу масу особливостей, якими вони зможуть приємно порадувати всіх користувачів.

Нехай ці приставки поки що ще офіційно і не представили, але вже точно достовірно відомо про те, чим саме вони зможуть приємно порадувати всіх бажаючих здійснити їх покупку. Технічне оснащення в даних консолях дозволить без праці запускати на них відеоігри в дозволі 4K UHD (3840 на 2160 пікселів), а частота кадрів виявиться на рівні 60 fps або навіть вище. Таке потужне технічне оснащення абсолютно точно зробить ігрові приставки неймовірно привабливою в повній мірі, тому купити їх себе захочуть десятки мільйонів людей по всьому світу, які проживають в самих різних країнах, в тому числі в Україні, Казахстані, Білорусі, Європі та інших.

Сьогодні, 22 лютого 2020 року, стало відомо про те, що вже незабаром у всіх бажаючих з’явиться можливість легко і просто пограти в консолі Sony PlayStation 5 і Xbox Series X, зробивши це за кілька місяців до початку продажів. Організатори щорічної ігровий виставки Tokyo Game Show, яка проходить в Токіо, що в Японії, оголосили про те, що на їх заході абсолютно точно будуть представлені демонстраційні зразки ігрових приставок наступного покоління від японської та американської компанії, з якими всі бажаючі зможуть самостійно ознайомитися в повній міру. Простіше кажучи, на таких можна буде пограти в різні демонстраційні версії ігор, в тому числі в ексклюзиви.

Творці двох нових консолей самі дуже сильно зацікавлені в тому, щоб новинки виявилися якомога більш привабливими, адже від перших оцінок тих, хто з ними ознайомиться, залежить майбутнє цих електронних пристроїв. Якщо більшості ексклюзивні відеоігри для нових консолей припадуть до смаку, багато хто може просто расхотеть купувати PS5 або новий Xbox SX від Microsoft. В ході виставки Tokyo Game Show, яка пройде з 24 по 27 вересня 2020 року, організатори також обіцяють показати багато речей і технології, які пов’язані з мережею 5G і хмарним Геймінг. Цей захід, як очікується, збере кілька десятків тисяч чоловік, а побувати на ньому можуть всі бажаючі, завчасно купивши туди квиток.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.