Sony обрушила ціну ігрової приставки PlayStation 4

Доступна зараз у продажу покоління ігрових приставок вже дуже сильно застаріло, ставши набагато менш привабливим, ніж будь-коли раніше. В цьому немає нічого дивного, тому що будь-яка сучасна електроніка через технічний прогрес дуже швидко стає застарівшою. Однією з найпопулярніших і відомих ігрових приставок на ринку зараз є Sony PlayStation 4, яка за більш ніж шість років перебування в продажу виявилася випущена тиражем в більш ніж 105 млн копій. Проте, кращі дні цієї консолі вже позаду, тому що попит на неї падає з кожним днем, тому що все менше коло людей бачить сенс в тому, щоб її собі купувати, а потім, після цього, так і зовсім взагалі використовувати.

Почасти все це пов’язано з тим, що багато людей просто не бачать сенсу в тому, щоб платити за цю консоль стільки грошей, скільки за неї зараз просять в магазинах. Навіть не дивлячись на те, що з моменту її виходу пройшло вже більше шести років, до цих пір, як і на старті продажів в 2013 році, її реалізують приблизно за $ 400, тобто вона обходиться в вкрай велику суму грошей з урахуванням свого застарілого технічного оснащення. Цілком собі очевидно, що це не зовсім справедливо, адже виходить, що з кожним місяцем Sony заробляє все більше грошей на кожному проданому екземплярі даної приставки, так як її собівартість при виробництві за рахунок старіння комплектуючих стрімко падає.

Втім, попит на PS4 опустився до такого низького рівня, що компанія-виробник цієї ігрової приставки вирішила почати приймати реальні заходи, спрямовані на боротьбу з таким станом справ. Відомий галузевої аналітик Майкл Пактер повідомив про те, що компанія Sony вже в найближчі кілька місяців може обрушити ціну своєї ігрової приставки PlayStation 4, зробивши її в цілих два рази дешевше, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Виходить, якщо такий прогноз збудеться, що купити цю консоль стане можливим всього лише за $ 200 , тобто на неймовірно вигідних в усіх відношеннях умовах, про які ще не так давно можна було тільки мріяти.

Ігрова приставка Sony PlayStation 4, що очевидно, за рахунок зниженою вдвічі вартості гарантовано зможе вкрай швидко знайти широку популярність серед покупців, тобто купувати її знову почнуть вкрай активно, що, в свою чергу, позитивно позначиться на її привабливості. При вартості на рівні $ 200 багато людей гарантовано захочуть купити собі PS4, і куплять. В даний час для цієї консолі є більше однієї тисячі різних відеоігор, і багато хто з таких можна купити менш ніж за $ 25, що робить їх вкрай доступними. Швидше за все, після зниження цінника консолі, дешевше також почнуть продавати і аксесуари для неї, всі з яких стане можливим придбати на набагато більш вигідних умовах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.