Xiaomi Mi 10 набагато кращий чим Samsung Galaxy S20, а коштує дешевше

Днями відбувся анонс флагманського смартфона Samsung Galaxy S20, який вийшов неоднозначним, тому що підтримки мереж 5G в багатьох його версіях просто немає, частота екрану 120 Гц підтримується лише при дозволі Full HD, запис відео в 8K можлива тільки з певними застереженнями, а швидкість швидкої зарядки неприємно розчаровує. І при всьому при цьому даний флагман оцінюється в цілу $ 1000, якщо говорити про найдешевшу його модифікацію. На тлі цього телефону новий Xiaomi Mi 10, який анонсують офіційно вже в найближчу добу, виглядає просто якоюсь «цукеркою», яка здатна приємно порадувати кожну людину. За кілька годин до презентації цього смартфона глава компанії Xiaomi Лей Цзюнь озвучив його основні особливості.

Найімовірніше, високопоставлений співробітник бренду вирішив показати, що новий смартфон компанії краще свого головного конкурента, тобто Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що дисплей телефону підтримує частоту оновлення 90 Гц, а частота відгуку на сенсорні дотику так і зовсім досягає значення в цілих 180 Гц, адже навіть в iPhone 11 Pro цей показник знаходиться на рівні 120 Гц. В якості матриці телефону використовується AMOLED, причому вона здатна похвалитися не тільки рекордно великою контрастністю, але ще і дуже високим запасом яскравості на рівні 1120 кд / м2. Не обійшлося навіть без підтримки технології динамічного освітлення HDR 10+, а під фронтальну камеру в телефоні зробили невеликий отвір, знаходиться якої у верхній бічній частині телефону.

Це лише частина всіх тих особливостей, якими покупців зможе порадувати Xiaomi Mi 10. Цьому мобільного пристрою топового рівня також приписують восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 3,0 ГГц, графіку Adreno 650, модем Snapdragon X55 з підтримкою мереж 5G на швидкості до 5 Гбіт / с, 8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної пам’яті, а також четверну основну камеру з роздільною здатністю 108 Мп. Крім того, цей апарат повинен отримати роз’єм USB Type-C, підтримку одночасної роботи з двома SIM-картами, а також акумуляторну батарею ємністю 5000 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки 65 Вт, завдяки чому смартфон зможе повністю заряджатися приблизно за 35 хвилин.

Не обійдеться в цьому флагмані і без підтримки технології бездротової зарядки по Qi, при використанні якої потужність зможе досягати 30 Вт, тобто навіть при такому способі підзарядки Xiaomi Mi 10 зможе зарядитися приблизно за одну годину, а можливо навіть і швидше. Прямо «з коробки» на телефон виявиться встановлена ​​операційна система Android 10 у вигляді фірмової прошивки MIUI 11, тому новітнє програмне забезпечення буде доступно всім користувачам даного телефону прямо з моменту початку його продажів, а це ще один привід, чому варто купити цей флагман. Очікується, що коли він надійде в продаж, то купити його стане можливим за приблизно $ 470, але звичайно ж в Китаї, тоді як на міжнародному ринку ця модель виявиться дорожче.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.