Головна перевага Xiaomi Mi Band 5 перед Mi Band 4

Зараз на ринку спортивних браслетів найбільш просунутим пристроєм є Mi Band 4 від відомого китайського бренду. З моменту виходу цього трекера на ринок пройшло вже більше ніж півроку, і за такий період часу він звичайно ж вкрай сильно застарів, втративши частково свою колишню привабливість, нехай його і продовжують активно купувати по всьому світу. Втім, вже незабаром в продаж надійде модель наступного покоління, а називатися вона буде Xiaomi Mi Band 5. Навіть не дивлячись на те, що компанія-виробник ще поки що не надала офіційно такої наручний гаджет, вже достеменно відомо про те, чим саме він порадує всіх тих, хто чекає його релізу, а порадувати йому насправді буде чим.

За наявними зараз даними, фітнес-трекер зразка 2020 року, вихід якого очікується вже в середині року, зможе похвалитися збільшеним в розмірах у порівнянні з Mi Band 4 екраном, причому він також буде кольоровим і сенсорним, а за його захист у відповіді виявиться загартоване скло , що володіє також і олеофобним покриттям. В іншому, новий фітнес-трекер від китайської корпорації зможе похвалитися оновленим «залізом», тому він буде відчутно швидше справлятися з усіма завданнями. Крім того, в цьому наручні гаджеті повинні збільшити обсяг пам’яті, завдяки чому користувачі зможуть одночасно використовувати більше звичайних будильників, що напевно багатьом стане в нагоді.

Однією з особливостей Xiaomi Mi Band 5 повинен стати режим денного сну, при включенні якого прямо з трекера можна буде подрімати 1 – 2 години, і при цьому прокинутися бадьорим, так як наручний гаджет не дозволить організму перейти в стадію глибокого сну. Колись така можливість була в спортивних трекерах Jawbone, і вона користувалася широкою популярністю, тому подібне нововведення має припасти користувачам за смаком, а особливо таким, які недосипають в нічний час. Також трекеру нового покоління приписують акумуляторну батарею підвищеної ємності і вбудоване в ремінець зарядний пристрій, завдяки чому використовувати будь-які спеціальні адаптери не доведеться, тобто нічого носити з собою додатково абсолютно точно не буде потрібно.

Втім, буде в новинку і головна перевага перед Mi Band 4, заради якого люди по всьому світу і захочуть купити модель нового покоління, оснащену за останнім словом техніки. Так, зокрема, новинка отримає чіп NFC в міжнародній версії, а такий буде сумісний з платіжними системами, які працюють в Європі, США, Росії, Україні, Індії та інших регіонах. Простіше кажучи, користувачам Xiaomi Mi Band 5 виявиться доступна платіжна система Google Pay, з використанням якої можна буде легко і просто оплачувати покупки в магазинах, а також, крім того, платити за проїзд в громадському транспорті. Подібні можливості в присутньої зараз на ринку моделі доступні лише жителям Китаю, так як трекер має прив’язку до фірмової платіжній системі Mi Pay, а вона працює виключно на китайській території і ніде більше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.