Телевізори Xiaomi впали в ціні до рекодно низького рівня

Чим менше коштує якась електроніка, тим ширше коло людей може дозволити собі її покупку і подальше використання. В даний час дуже великою популярністю по всьому світу користуються телевізори від компанії Xiaomi, яка пропонує краще на ринку співвідношення ціни і якості. Сьогодні, 11 лютого 2020 року, даний виробник електроніки вирішив зробити свої ТВ ще доступнішими в усіх відношеннях, знизивши їх вартість. Це позитивно позначилося на загальній привабливості всієї продукції, так як вона стала дешевше, причому значно дешевше. Знижені розцінки вступили в силу з сьогоднішнього дня, завдяки чому тепер всі бажаючі можуть обзавестися новим сучасним телевізором за зниженою ціною.

Всі моделі ТВ від компанії Xiaomi побудовані на базі операційної системи Android, але в зовсім незвичному вигляді. Справа в тому, що даний виробник не просто використовує фірмову прошивку MIUI TV, а ще й, крім того, пропонує графічну оболонку PatchWall, тому вона сильно відрізняється від версії для смартфонів. За рахунок використання такого програмного забезпечення користувачі можуть легко і просто дивитися фільми і серіали через інтернет, слухати музику, запускати якісь додатки, грати у відеоігри та здійснювати цілу масу будь-яких інших дій, які недоступні на звичайних телевізорах без смарт-можливостей. Дешевше стали всі моделі телевізорів, які вийшли за останні півтора року, тобто тепер придбати вкрай багато різних моделей можна на набагато більш вигідних умовах, ніж будь-коли раніше.

 

Так, зокрема, 70-дюймовий Xiaomi Mi TV 4A впав в ціні більш ніж на 20%, тому тепер його покупка обійдеться всього-на-всього в $ 485 . За 32-дюймову модель цього ж самого телевізора просять тепер на $ 100 менше, ніж вона коштувала ще вчора і завжди раніше. Купити 43-дюймовий телевізор можна зі знижкою в розмірі $ 160, а 55-дюймову модель реалізують на $ 245 дорожче, ніж раніше. Модель E55X продають дешевше на $ 260, а купити 65-дюймову модель E65C можна зі знижкою в розмірі $ 385. Мова йде не про тимчасове зниження вартості телевізорів, а про постійне. За словами китайської корпорації, їй вдалося знизити собівартість своєї фірмової продукції і зробити телевізори більш дешевими у виробництві, так як вони вже частково застаріли.


Знижені розцінки вступили в силу як в офіційних магазинах компанії Xiaomi Mi Home в Китаї, так і в офіційному онлайн-магазині. На міжнародному ринку телевізори Mi TV в вартості не змінилися, але з великою часткою ймовірності вже незабаром придбати їх стане можливим на набагато більш вигідних умовах, ніж раніше. Всі телевізори від даного бренду є «розумними», тому їх можливо використовувати в рамках екосистеми компанії, а це значно розширює сценарій їх використання. Так, наприклад, управляти всім, що відбувається на екрані ТБ можна за допомогою смартфона або планшета, щоб зайвий раз не користуватися не дуже зручним пультом, набір тексту за допомогою якого перетворюється в цілому мука.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.