Нова хвиля відмов від участі в MWC 2020 через коронавірус: Vivo, Intel і TCL

Великі компанії продовжують скасовувати або коригувати плани на участь в технологічній виставці MWC 2020 року, яка намічена на кінець лютого в Барселоні. Крім Sony, Nvidia, Amazon, Ericsson, ZTE і LG, про зміни у програмі заявили Intel, TCL і Vivo.

Intel повністю відмовилися від участі у виставці.

Безпека і благополуччя наших співробітників і партнерів – наш головний пріоритет, і ми вирішили відмовитися від участі в Mobile World Congress в цьому році через обережність. Ми вдячні [організатору] GSMA за розуміння і з нетерпінням чекаємо можливості взяти участь і підтримати майбутні заходи Mobile World Congress.

Vivo розіслала прес-релізи, в якому представники компанії розповіли, що уважно стежать за спалахом нової коронавірусної пневмонії. Vivo планувала презентувати на MWC Концептфони Apex 2020 року, проте, через ситуацію з інфекцією виробник прийняв рішення «відмовитися від нашого дебюту на MWC 2020 та інших пов’язаних з цим подій».

TCL також планувала провести прес-конференцію в рамках виставки, проте, її довелося скасувати. Решта заплановані активності власника брендів Alcatel, BlackBerry, Palm та інших на MWC поки залишаються в силі.

Раніше організатор виставки GSM Association (GSMA) оголосив про безпрецедентні заходи безпеки для учасників і відвідувачів MWC 2020. На захід не допустять які прибувших із провінції Хубей, де розташовується осередок спалаху інфекції, а також організують температурний скринінг.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.