Смартфон Samsung Galaxy S10 впав у ціні до рекодного мінімума

На даний момент у продажі можна зустріти вкрай багато різних електронних пристроїв з різних цінових категорій, і всі вони користуються популярністю серед покупців. Утім, навіть, якщо хтось використовує недорогий бюджетний смартфон, це зовсім не означає, що власник такого пристрою не хоче використовувати дорогу флагманську модель. Уся справа в їх вкрай високій вартості, яка заважає отримати Samsung, або інший флагман, кожному, хто цього забажає. Проте, ситуація не стоїть на місці, а стрімко змінюється, тому, тепер купити топовий телефон південнокорейської корпорації, нехай і випущений в минулому році, можна на набагато більш вигідних умовах, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту.

У ході дослідження цін на електроніку в Україні видання tehnofan.com.ua з’ясувало, що тепер купити даний флагман 2019 року можна на більш ніж 20 000 гривень дешевше, ніж на старті продажів трохи менше року тому. Так, якщо в березні минулого року придбати смартфон Samsung Galaxy S10 в офіційних магазинах компанії-виробника на українській території можна було за 35 684 гривень, то тепер зробити це можливо на набагато більш вигідних умовах, так як десятки магазинів в країні, у багатьох з яких є кілька тисяч відгуків, пропонують зробити його покупку за 15 471 гривень і навіть дешевше, згідно з даними з сервісів. Ці торгові точки продають різні забарвлення телефону, в тому числі червоний, зелений і чорний, які користуються найбільшим попитом.

Цілком собі очевидно, що мобільний пристрій топового флагманського рівня є навіть дуже привабливим для всіх тих, хто любить моделі, оснащені за останнім словом техніки. Цей апарат має 6,1-дюймовий Dynamic AMOLED-дисплеєм із роздільною здатністю 3040 на 1440 пікселів (3K), восьмиядерний процесор Exynos 9820 з тактовою частотою 2,84 ГГц, графікою Mali-G76 MP12, 8 ГБ оперативної та 128 ГБ постійної флеш-пам’яті , роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм (для навушників), потрійною основною камерою (12 Мп + 12 Мп + 16 Мп) та 10 Мп фронтальною камерою. Розміри корпусу флагмана складають 149.9 x 70.4 x 7.8 мм, тоді як важить він всього-на-всього 157 грамів. Ємність батареї телефону сягає 3400 мАг, а підтримує вона як швидку дротову зарядку, так і бездротову по Qi.

Флагман Samsung Galaxy S10, будучи оснащеним за останнім словом техніки, володіє слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 1 ТБ включно, підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами, модулями зв’язку Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, NFC і багатьма іншими. Зовсім недавно мобільний пристрій топового рівня було оновлено до операційної системи Android 10 в особі фірмової прошивки One UI 2.0, а це ще один привід задуматися про його купівлю. До цих пір це один з найкращих смартфонів у світі серед пристроїв, які працюють на Android, тому в його покупці абсолютно точно є сенс, тим більше що зараз він коштує набагато дешевше, ніж будь-коли раніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.