Нова ОС Microsoft зможе знищити Windows 10

В даний час найбільш відомою і популярною операційною системою для комп’ютерів, планшетів, ноутбуків і інших електронних пристроїв є Windows 10, створена і випущена яка була ще влітку 2015 року. З тих самих пір цій платформі вдалося знайти неймовірно велику популярність, опинившись встановленої на більш ніж 500 млн електронних пристроїв з різних цінових категорій, починаючи з вкрай дешевих і закінчуючи неймовірно дорогими, на яких створюють спецефекти для голлівудських фільмів. Втім, дуже багатьох людей не влаштовує доступна зараз десята «вінда», тому що при її використанні користувачі знову і знову стикаються з різними проблемами, які не дозволяють отримувати задоволення від процесу використання пристрою на її базі.

На радість всіх тих, хто вже втомився від Windows 10 або навіть її ненавидить через велику кількість проблем, на вирішення яких доводиться витрачати дуже багато часу, незабаром ситуація докорінно зміниться, так як виявиться офіційно представлена, а потім і випущена на ринок, нова платформа, яка краще в усіх відношеннях, пропонуючи цілу масу можливостей. Поки що вона носить кодову назву Lite OS, але під яким саме найменуванням вона виявиться випущена на ринок зараз точно невідомо, тому що ніякої точної інформації на цей рахунок немає. Сама компанія Microsoft продовжує зберігати мовчання про свою нову ОС, але воно й зрозуміло, адже їй вигідно, щоб люди використовували десяту «вінду», так як вона поширюється на платній основою.

Ліцензія для цієї операційної системи коштує цілих $ 200, і це якщо говорити про базову найбільш доступною за ціною, тоді як всі інші стоять більше. Нова ОС в особі Lite OS поширюватися, за даними інсайдерів, буде безкоштовно, тобто користувачам за використання цього програмного забезпечення не доведеться платити жодної копійки, що, в свою чергу, зробить цю платформу неймовірно привабливою в повній мірі, адже саме безкоштовно зараз поширюються Linux і macOS, що дозволяє їм швидко набирати популярність. Заробляти кошти Microsoft буде на додаткових платних сервісах і можливостях, починаючи з офісного пакету Office 365 і закінчуючи хмарним сховищем OneDrive, де можна зберігати різні дані.


Нова ОС абсолютно точно виявиться вкрай популярною, особливо з урахуванням того, що в ній виявиться реалізована можливість запуску. як універсальних програм PWA і UWP, які багато хто недолюблює, так і класичних Win32. Новітня операційна система замінить Windows 10, запропонувавши користувачам покращений інтерфейс, перероблені стандартні програми та ігри, посилену в разу систему захисту, підвищення стабільності і надійності, а також цілу масу інших «фішок», які зроблять її дуже і дуже привабливою. З чуток, анонс Lite OS трапиться вже в найближчі кілька місяців, найімовірніше, в квітні або в травні, тоді як її фінальна стабільна версія вийде восени 2020 року, як тільки Microsoft завершить її публічне тестування. Прийняти в такому участь зможуть всі бажаючі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.