Xiaomi готова випустити «бюджетного монстра»

Компанія Xiaomi за останні п’ять років знайшла неймовірно велику популярність серед користувачів, а допомогли їй в цьому її фірмові моделі смартфонів бюджетного рівня, які пропонують масу можливостей за низькою ціною. Щорічно цей виробник випускає більше шести моделей з цінником нижче $ 200, і всі такі в кінцевому підсумку виявляються хітами, причому їх продажу стрімко ростуть з кожним роком. Сьогодні, 6 лютого 2020 року, стало відомо про те, що вже незабаром даний бренд представить і випустить на ринок «бюджетного монстра», оснащений який буде за останнім словом техніки, отримавши передове технічне оснащення і масу інших приємних особливостей, які зроблять його неймовірно привабливим у повному обсязі.

Звичайно, новинка одержить не флагманське «залізо», а наймогутніший з усіх можливих щодо звий цінової категорії. Новинку під назвою «бюджетний монстр» вже почали рекламувати на території Індії, де її і обіцяють анонсувати вже 11 лютого 2020 року. Навіть не дивлячись на те, що конкретне найменування новинки поки що невідомо, вже є відомості про те, чим вона зможе приємно порадувати всіх користувачів, коли нарешті вийде на ринок, а порадувати їй насправді буде чим. Так, новинка отримає подвійну основну камеру на тильній частині корпусу, а також акумуляторну батарею ємністю 5000 мАг, причому така отримає підтримку технології прискореної зарядки, але який саме потужності поки що точно невідомо, тому що точних конкретних даних з цього приводу немає.

Новинка вийде від імені бренду Redmi, але ніяких інших подробиць про її модельному номері або назві ще немає. За його користувачів, громадськості можуть уявити бюджетний телефон Redmi 9A за $ 100, який стане найдешевшим і доступним за ціною мобільним пристроєм компанії Xiaomi в нинішньому 2020 року а значить за рахунок цього і неймовірно привабливим. Залишилося тільки дочекатися офіційного анонса нового смартфона, причому такий, швидше за все, прямо «з коробки» буде працювати на базі операційної системи Android 10 у вигляді фірмової прошивки MIUI 11, тому його власники отримають доступ до новітнього програмного забезпечення з усіх можливих.

Швидше за все, телефон отримає роз’єми 3,5 мм для навушників і USB Type-C, а також, крім того, корпус зі скла з розташованим на тильній частині сканером відбитків пальців. Навіть не дивлячись на те, що новинку від Xiaomi анонсують в Індії, вже через кілька тижнів, найімовірніше в кінці лютого або на початку березня, вона вийде в Україні, Європі та інших країнах світу, жителі яких зможуть її собі купити без зайвих складнощів. За рахунок батареї ємністю 5000 мАг даний телефон зможе приємно порадувати всіх користувачів, тому що одного повного його заряду буде вистачати на більш ніж один повний день в режимі підвищеного навантаження.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.