ZTE і LG скасовують прес-конференції на MWC 2020 через спалах коронавірусу

ZTE і LG офіційно відмовилися від проведення прес-конференцій в рамках міжнародної виставки Mobile World Congress в Барселоні, яка пройде в кінці лютого. Одна з причин – спалах коронавірусу.

За словами представників ZTE, співробітники компанії зіткнулися з затримкою видачі віз і скасуванням рейсів з Китаю. Також корпорація хоче уникнути випадків ксенофобії по відношенню до своїх працівників, адже більшість хворих інфекцією коронавируса – жителі Китаю.

[Ми] схильні бути ввічливою компанією і просто не хочемо створювати незручності для інших людей, – представник ZTE

ZTE скасовує тільки прес-конференцію, усі новинки будуть представлені на стенді в залах MWC. Корейська LG відмовляється від участі в міжнародному заході повністю.

З огляду на безпеку своїх співробітників і громадськості, LG вирішила відмовитися від участі в MWC 2020 у кінці цього місяця в Барселоні. Це рішення запобіжить невиправданим міжнародним поїздкам сотень співробітників LG, про що радять більшість експертів в області охорони здоров’я.

Організатор виставки, GSM Association (GSMA), анонсував додаткові заходи безпеки, в тому числі, посилене прибирання місць громадського харчування, туалетів, поручнів та публічних сенсорних екранів, а також наявність дезінфікуючих матеріалів у вільному доступі.

На момент написання новини відомо про 24-505 хворих. Через спалах коронавірусу загинуло 493 людини. Huawei перенесла конференцію для розробників в онлайн-формат, Apple закрила всі магазини і офіси в Китаї.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.