Evleaks опублікував повні специфікації Samsung Galaxy Buds +

Авторитетний інсайдер Еван Бласс поділився порівняльною таблицею характеристик бездротових навушників Samsung Galaxy Buds і Galaxy Buds +. З неї можна дізнатися про офіційну вартість нової моделі та основні особливості.

Габарити навушників збережені, але вага виросла на 0,7 г для кожного навушника. Це викликано збільшенням ємності акумулятора з 58 до 85 мАг, що призвело до майже дворазового поліпшення автономності під час відтворення музики. Зарядний кейс також тепер вміщує збільшену батарею, і разом із акумулятором навушників пропонує до 22 годин роботи. Технологія швидкої зарядки поліпшена: трьох хвилин живлення вистачить на годину відтворення.

Технологія Bluetooth 5.0 дозволить одночасно підключатися до двох джерел. Динамік тепер буде складатися з твітера і вуфера для відтворення високих і низьких частот. Додасться і зовнішній мікрофон на додаток до вже існуючого.

Чи збережеться захист від вологи за стандартом IPX2, зате з’явиться додатковий жест для управління відтворенням у стрімінговому сервісі Spotify. Системи активного шумопоглинання не передбачається.

Вартість Galaxy Buds + зросте на 20 доларів, до 149 доларів.

Також сайт WinFuture опублікував прес-рендери Galaxy Buds + у трьох кольорах: блакитний, чорний та білий. За даними таблиці від Evleaks, буде доступний ще й червоний варіант. Як пише автор, зовні гарнітура не змінилася у порівнянні з попередньою моделлю.

Презентація Samsung Galaxy Buds +, як і багатьох інших новинок компанії, призначена на 11 лютого.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.