Створено ідеальний смартфон, який краще Xiaomi Mi 10 і Samsung Galaxy S20

Двома кращими смартфонами першої половини 2020 року мають стати флагмани Xiaomi Mi 10 і Samsung Galaxy S20, оснащені за останнім словом техніки. Їм приписують передове технічне оснащення, підтримку новітніх технологій і привабливий зовнішній вигляд, однак у кожного з цих телефонів звичайно ж будуть недоліки, які сильно засмутять багатьох покупців. Сьогодні, 5 лютого 2020 року, мережевий інсайдер Ice Universe опублікував в мережі зображення нового мобільного пристрою, який вийде вже в першій половині року, Воно, як стверджується, виявиться краще конкурентів за сукупністю чинників. Джерело не уточнює, про яку саме модель йдеться і хто її випустять, однак, судячи з написів на екрані на китайській мові, виробник буде явно китайським.


Смартфон оснащений екраном «від краю до краю», що займає більше ніж 97% площі на лицьовій частині, і лише зверху і знизу є зовсім невелика рамки, тоді як під фронтальну камеру зроблено невелике мікроскопічний отвір, яке практично зовсім не псує весь зовнішній вигляд телефону. При цьому дисплей має вигнутими з бічних сторін торцями, що лише посилює загальний ефект Безрамковий. Тильна частина мобільного пристрою невідомого бренду виготовлена ​​з надміцного скла Corning Gorilla Glass 6, а розташована на такій четверная основна камера, яка трохи випирає з корпусу, але реалізовано це досить красиво. На нижньому торці корпусу телефону знаходиться інтерфейс USB Type-C.

 

Управління смартфоном буде відбуватися за допомогою жестів, бо ніяких фізичних кнопок мобільний пристрій не отримає, крім таких, які призначені для управління живленням і регулювання гучності. Очікується, що новинка отримає восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 3,0 ГГц, доповнений графікою Adreno 650 і модемом Snapdragon X55 з підтримкою мереж п’ятого покоління 5G на швидкості до 5 Гбіт / с. В іншому, цього мобільного пристрою приписують 10/12 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної пам’яті, а також підтримку новітніх сучасних технологій, в число яких входять Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.1 LE, Dual GPS, 4G VoLTE, GLONASS і NFC для роботи з платіжною системою Google Pay і будь-якими її аналогами, яких в даний час на ринку вкрай багато.

Прямо «з коробки» на цього конкурента Xiaomi Mi 10 і Samsung Galaxy S20 виявиться встановлена ​​операційна система Android 10, тому всі його покупці з самого першого дня його використання зможуть використовувати нове програмне забезпечення. Чи не виключно, що під таким зовнішнім виглядом ховається якийсь телефон від Oppo або Vivo, тому що дані бренди люблять дивувати інноваційним рішеннями, а в даному конкретному випадку таким виступає баланс між мінімалістичним зовнішнім виглядом і, крім того, доступними можливостями. На думку багатьох людей, саме так повинен виглядати ідеальний смартфон в 2020 році, якщо говорити про такі, які можливо створити при нинішньому рівнем технічного прогресу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.