Sony PlayStation 5 знищила PlayStation 4

Доступна зараз у продажу ігрова приставка PlayStation 4 застаріла вже дуже сильно, так як вийшла вона на ринок в кінці 2013 року, а з тих пір пройшло більше шести років, тобто вкрай багато часу для будь-якого електронного пристрою, за яке воно встигає вкрай сильно застаріти , втративши свою колишню привабливість цілком і повністю. Сьогодні, 5 лютого 2020 року, стало відомо про те, що продажі даної консолі впали, а сталося це через прийдешнього анонса і виходу на ринок Sony PlayStation 5. Все більше людей розуміють, що купувати собі зараз ігрову приставку PS4 не найкраща витівка , так як вона сильно застаріла, а її технічне оснащення і близько не може запропонувати фотореалістичну графіку за сучасними мірками. На тлі цього її купують все рідше і рідше.

За офіційними даними, ігрову приставку в 2019 році купували на 25% гірше, ніж роком раніше в 2018 році. Все це говорить про те, що все більше людей не бачать ніякого сенсу в тому, щоб її купувати, адже вже незабаром на ринок вийде нова Sony PlayStation 5, яка запропонує горазда більш високу продуктивність, а також, крім того, масу інших приємних особливостей. На тлі цього покупці, що напевно всім очевидно, вважають за краще не витрачати свої гроші на стару і застарілу PS4, а просто почекати запуску в продаж нової моделі, тим більше що коштувати вона, за чутками, буде $ 500. Це не сильно більше цінника, встановленого зараз на PlayStation 4.

За останній четвертий квартал 2019 року ігрова приставка PS4, за даними Sony, була продана тиражем в 6,1 млн приставок, і це найгірший результат різдвяного сезону з моменту запуску цієї консолі в продаж в 2013 році. Все це говорить про те, що попит на консоль PlayStation 4 стрімко падає, і цей процес вже зовсім точно ніяк не зупинити. Його могло б загальмувати зниження цінника на приставку нинішнього покоління, проте японська корпорація не хоче цього робити з якихось причин, продовжуючи продавати дану консоль по майже точно такий же ціні, за якою її реалізували і ще кілька років тому, коли вона була дуже навіть актуальною в повній мірі.

Очікується, що консоль Sony PlayStation 5 анонсують вже в середині цього місяця в рамках заходу PlayStation Meeting. Потім, відразу після анонса, на дану приставку можуть почати збирати попередні замовлення, щоб бажаючі її собі купити отримали її в свої руки в числі перших, адже в перші кілька тижнів з моменту початку продажів PS5, найімовірніше, буде спостерігатися деціфіт даної консолі. Залишається вірити і сподіватися на те, що приставка наступного покоління зможе в повній мірі виправдати очікування всіх тих людей, які вже тут і зараз хочуть її собі придбати. Новинка повинна буде надійти у продаж в Україні, Білорусії, Казахстані, Європі, Японії, Китаї, США, Австралії та інших регіонах світу, де зараз продаються консолі бренду Sony.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.