Xiaomi заплатить гроші всім власникам смартфонів без винятків

Китайська корпорація Xiaomi приділяє вкрай багато уваги якості своєї продукції, намагаючись звертати увагу на такі аспекти, як зовнішній вигляд, надійність, зручність використання і вартість. Втім, іноді цього мало, тому що у людей просто немає грошей на те, щоб купувати будь-які електронні пристрої від цього виробника, як і будь-якого іншого. Всі бренди намагаються по-своєму боротися з цією ситуацією, однак лише одиницям все це вдається. Керівництво бренду з Китаю вирішило прислухатися до прохань фанатів і зробити те, про що багато хто давно просили. У підсумку, як наслідок, китайська корпорація вважає за необхідне заплатити гроші всім власникам смартфонів без будь-яких винятків, а отримати можна велику суму грошей, зробивши це буквально за кілька хвилин.

Так, зокрема, дістати можна від $ 70 до $ 1400, а надасть їх компанія Xiaomi на неймовірно вигідних і щедрих умовах. Бренд розуміє, що переважна більшість покупців його продукції – це люди з невеликими доходами, які не можуть собі дозволити, до приклад, просто взяти і без зайвих складнощів купити смартфон відразу з зарплати. Саме тому даний виробник електроніки вирішив запустити спеціальну програму, в рамках якої він дозволяє спочатку формально безкоштовно отримати будь-яку фірмову електроніку, в тому числі смартфони, планшети, ноутбуки, роутери, навушники, портативні акумулятори, зарядні пристрої, аксесуари, гаджети «розумного» будинки, телевізори, телеприставки і багато інших найменування.

Головна умова в тому, щоб бажана річ продавалася в магазині Xiaomi Mi Store, причому підійде як роздрібний, так такий, які працює через інтернет. Йдеться про програму під назвою Mi Credit, за рахунок якої користувачі мають можливість легко і просто отримати грошові кошти на покупку будь-якої електроніки. Гроші будуть надані у вигляді мікропозик на термін до двох місяців, і якщо встигнути повернути такі протягом цих самих двох місяців, то ніяких відсотків не буде. Наприклад, якщо користувач отримав гроші 10 лютого, після чого закупив з їх допомогою в офіційному магазині бренду, повернути їх назад без відсотків можна буде до 10 квітня, і ніякої переплати при цьому гарантовано не буде, що робить цю пропозицію вкрай вигідним.

Сума кредитного ліміту від $ 70 до $ 1400. залежить від кредитної історії конкретного людини, тому що вона краще, тим на більшу суму грошей вдасться закупитися чимось в борг. Отримати гроші дуже і дуже просто, тому що для цього потрібно просто завантажити і встановити на смартфон додаток Mi Credit, або ж відвідати веб-версію даного сервісу. Поки що нова технологія отримання грошей в борг без відсотків працює виключно в Індії і Китаї, але вже в найближчі кілька місяців вона може з’явитися в Україні, Європі та інших країнах світу, завдяки чому десятки мільйонів чоловік зможуть купувати собі техніку Xiaomi, а через якесь той час віддавати за неї гроші, і при цьому без будь-якої переплати і всього подібного.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.