Занадто велика ціна Sony PlayStation 5 здивувала фанів

Як багато напевно добре знають, щоб зараз купити готовий або зібрати самостійно потужний ігровий комп’ютер, щоб він міг запускати будь-які ігри в дозволі 4K UHD при частоті 60 кадрів в секунду, необхідно буде віддати близько $ 1500, а підуть всі ці гроші на потужну графічну систему, великий обсяг оперативної пам’яті і інші комплектуючі. Для більшості людей така сума грошей є недозволено великою, тому, поза будь-якими сумнівами, багато хто чекає запуску в продаж консолі Sony PlayStation 5, яка, як запевняють деякі джерела, обійдеться покупцям в $ 500. Проте, насправді нічого подібного не трапиться і близько, про що стало відомо лічені години назад від надійного джерела.

Головний фінансовий директор Sony Хірокі Тоток, коментуючи підсумки 2019 роки для японської корпорації, розповів про те, які фактори бренд враховує при виставленні цінника на свої ігрові приставки. За його словами, в першу чергу в розрахунок беруться витрати на оплату праці і персоналу, а також собівартість всього електронного пристрою. Тим не менш, до цих пір компанія так і не визначилася з вартістю своєї нової ігрової приставки, тому що необхідно вкрай раціонально підійти до цього питання, встановивши такий цінник, при якому вона буде залишатися прибутковою протягом усього життєвого циклу, тобто більш ніж п’яти років, протягом яких вона буде продаватися в магазинах по всьому світу.

Даний високопоставлений співробітник Sony натякнув на те, що головна причина того, чому у PS5 досі відсутній будь-який конкретний цінник, полягає в вартості Xbox Series X від Microsoft. Оскільки американська корпорація ще не оголосила ціну своєї нової консолі, японська корпорація не має можливості встановити конкурентний і вигідний цінник. Саме тому, якщо нова приставка від компанії з США буде коштувати, наприклад $ 800, продукт японської корпорації отримає схожий або ж трохи менший цінник, щоб виявитися більш доступним для всіх покупців. У будь-якому випадку, як би не склалися обставини, але всім бажаючим купити PS5 варто починати вже зараз відкладатися на неї гроші, а разом з тим і на різні відеоігри.

Недостатньо просто купити ігрову приставку Sony PlayStation 5 на старті продажів, тому що потрібно ще також придбати для неї будь-які відеоігри, щоб мати можливість використовувати дану консоль будь-яким чином. Також не варто забувати і про платну підписку PS Plus, обходиться яка в 120 гривень за один місяць. Все це призводить до великих фінансових витрат, тому сукупна ціна PS5, включаючи ігри та підписку, гарантовано повалить всіх в шок. Очікується, що продажі даної ігрової приставки почнуться вже в кінці нинішнього року, тобто в листопаді-грудні 2020 року вона має надійде на полиці магазинів по всьому світу, а значить кожна людина зможе здійснити свою давню мрію і зробити її покупку, виклавши велику суму грошей.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.