Samsung заплатить гроші власникам всіх смартфонів

Кожен продуктивно прагне до того, щоб зробити свою фірмову електроніку якомога більш популярною, а йдуть заради цього в хід всі засоби і методи. У всьому цьому немає абсолютно нічого дивного, тому що таким чином будь-які компанії можуть підвищити свої доходи, а разом з тим загальну цінність бренду, що позитивно позначається на всьому бізнесі. Ось уже як більш ніж 12 років найбільшим в світі виробником смартфонів є компанія Samsung, а робить вона все заради того, щоб максимально широке коло людей використовував різні товари, які вона активно випускає. Дійшла справа до того, що даний бренд так і зовсім почав платити гроші власникам смартфонів, які нададуть йому допомогу в поліпшенні фірмової продукції.

Південнокорейська корпорація Samsung Electronics вважає за необхідне почати приділяти безпеці своїх смартфонів набагато більше уваги, ніж будь-коли раніше, і саме тому вона запустила програму під назвою Mobile Security Rewards Program, в рамках якої вона виплачує гроші тим, хто допоможе їй поліпшити систему захисту в своїх смартфонах, тобто в тому програмному забезпеченні, яке на них встановлено. Отримати велику суму грошей може кожен, хто виявить баг, пролом або іншу неполадку, яка дозволяє обійти систему захисту і отримати доступ до будь-яких особистих даних користувача. При цьому до уразливості пред’являється дві основні вимоги, які обов’язково повинні дотримуватися.

Так, зокрема, пролом у захисті повинна бути в самої останньої версії будь-якого програмного забезпечення і тільки в таких телефонах, які є актуальними, тобто все ще отримують оновлення безпеки. Друга вимога полягає в тому, що вразливість обов’язково повинна знаходитися саме в ПО від Samsung, а не від будь-яких інших брендів, в тому числі самої Google. Все працює максимально просто. Користувач, який дізнався про неполадку в захисті, повинен відвідати сторінку Mobile Security Rewards Program і оформити там звернення, детально описавши виявлену несправність в безпеці. Проблема буде оперативно перевірена і, якщо вона підтвердиться, вдасться отримати гроші.

Платять до $ 200 000 доларів, а це величезні гроші. На сторінці програми заохочення за допомогу в поліпшенні ПО міститься більш точна інформація про те, за що скільки можна отримати коштів. Щоб розраховувати на максимальний за розмірами грошову винагороду доведеться дуже постаратися, щоб таке знайти. Отримати винагороду можна не тільки за проломи в смартфонах Samsung, але і за такі в її фірмових сервісах, в тому числі в S Pay, S Pass, S Account і Bixby. Це відмінна реальна можливість отримати велику суму грошей, володіючи цінною інформацією, про яку ніхто ще поки що не знає. Головне зробити все швидко і оперативно, і в такому випадку винагорода великого розміру не змусить себе довго чекати.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.