Бездротові навушники FreeBuds 3 у червоному кольорі до Дня святого Валентина

Київ, Україна, 28 січня 2020 р. Напередодні Дня усіх закоханих Huawei випускає бездротові стереонавушники FreeBuds 3 в червоному кольорі. Продажі оновленої версії в Україні стартують 1 лютого.

 

Передовий чип Kirin A1

Навушники Freebuds 3 розроблені на базі фірмового чипа Huawei — Kirin A1. Він поєднує метод цифрової обробки звуку з високочутливим драйвером для точного відтворення голосу та програвання музики.

 

Підтримуючи систему двоканальної синхронізації, чипсет забезпечує синхронну передачу даних в обидва канали одночасно з наднизькою затримкою. Окрім того, Kirin A1 дозволяє навушникам працювати з протоколами Bluetooth 5.1 та Bluetooth Low Energy 5.1, що знижує енергоспоживання при бездротовій передачі даних.

Інтелектуальне приглушення шуму

Huawei FreeBuds 3 — це перші повністю бездротові навушники відкритого типу, які підтримують технологію активного приглушення шуму. Система активного приглушення шуму та передова технологія обробки аудіо точно розпізнають сторонні звуки, адаптуються до змін шумів в режимі реального часу і миттєво усувають їх. Функція активного шумозаглушення (ANC) активується подвійним дотиком до лівого навушника.

 

Стильний дизайн

Компактний зарядний кейс зручно тримати в долоні або кишені. Завдяки ергономічному дизайну навушники Freebuds 3 надійно розміщуються у вушній раковині, забезпечуючи об’ємне звучання.

 

Розумна зарядка

Кейс для навушників Huawei FreeBuds 3 підтримує два способи зарядки: традиційну за допомогою USB Type-C кабелю та бездротову. Навушники FreeBuds 3 здатні відтворювати музику до 4 годин на одній зарядці та до 20 годин при періодичній підзарядці від кейса.

 

Окрім того, навушники Huawei FreeBuds 3 підтримують технологію швидкої зарядки 2W SuperCharge. 30 хвилин зарядки у цьому режимі за допомогою кабелю дозволяють відтворювати до 14 годин музики, а з пристроєм для бездротової зарядки — до 6 годин.

 

Продажі червоних Freebuds 3 стартують 1 лютого в усіх роздрібних мережах України. Рекомендована ціна навушників Huawei FreeBuds 3 в червоному кольорі — 4 999 грн.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.