Apple патентує дизайн моноблока з гнучким скляним корпусом

Компанія Apple подала патентну заявку на незвичайний настільний ПК. Представлені в патенті зображення демонструють моноблок із тонким корпусом, який плавно згинається донизу.

У патенті наголошується, що корпус пристрою може бути зроблений з прозорого скла, стійкого до подряпин. Під дисплеєм розташована змінна клавіатура, а по обидва боки від неї знаходяться тачпади. Патент натякає на цифрові клавіші, які будуть виводитися прямо на скло.

Крім того, на нижній панелі видніється додатковий отвір для вбудовування клавіатури MacBook. Імовірно, сам ноутбук під час інтеграції з системою зможе виступати в якості основної станції, виводячи картинку на екран моноблока. 

ПК буде оснащений підставкою, в якій розташуються основне «залізо», роз’єми для підключення периферії та динаміки. Планується, що нижню частину пристрою можна буде згорнути всередину, зробивши комп’ютер більш компактним.

Варто відзначити, що зовнішній вигляд iMac практично не змінювався з 2004 року. Є ймовірність, що Apple готова вдатися до кардинального рестайлінгу своїх моноблоків. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.