Samsung готує до виходу гарнітуру змішаної реальності Odyssey Mixed Reality 2020

Національне управління інтелектуальної власності Китаю (CNIPA) схвалило патент від компанії Samsung Electronics на нову модель VR / AR-гарнітури Odyssey Mixed Reality 2020. Портал LetsGoDigital поділився рендерами нового пристрою.

Уцілому, зовнішній вигляд гарнітури схожий на Samsung HMD Odyssey. Однак, деякі відмінності все-таки є. Судячи з представлених зображень, нова модель отримає вдосконалене головне кріплення з верхнім ремінцем, заднім фіксатором і оновленим механізмом для фіксації пристрою навколо голови. Також, у гарнітури є вбудовані навушники.

Лицьова частина шолома закруглена і оброблена сітчастим матеріалом. Можливо, закруглена конструкція зможе забезпечити кращі кути огляду в порівнянні з минулими моделями Odyssey. На нижньому боці гарнітури розмістилися дві кнопки регулювання гучності. Там же є кругла клавіша, яка, ймовірно, призначена для настройки відстані між окулярами на шоломі.

Odyssey Mixed Reality 2020 буде оснащена двома фронтальними камерами для визначення положення окулярів і контролерів. Крім того, згадуються дві додаткові камери, які дозволять зробити відстеження місця розташування користувача більш досконалим. 

Судячи з усього, нова модель Odyssey призначена для ПК, а підключення буде відбуватися по дроту. 

Коли новинка надійде в продаж, не повідомляється. Є невелика вірогідність, що Samsung презентує девайс 11 лютого в рамках заходу Samsung Galaxy Unpacked 2020.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.