Передбачувані дизайн і функції фітнес-браслета від Redmi

У листопаді минулого року глава бренду Redmi, Лу Вейбінг, натякав на швидкий вихід першого «розумного» годинника компанії. Однак, згідно з останнім витоком, спочатку виробник представить фітнес-браслет.

Інсайдер Digital Chat Station опублікував на Weibo зображення і деякі подробиці передбачуваного фітнес-трекера Redmi. Джерело зазначає, що дизайн і деякі специфікації пристрою були знайдені в нутрощах додатка Mi Fit.

Передбачається, що перша модель браслета від Redmi отримає простий дизайн у чорному кольорі. На зображенні представлений гаджет із прямокутним дисплеєм і товстими рамками. Трохи нижче екрана помітна сенсорна смужка. Імовірно, вона призначена для управління меню.

Дисплей пристрою буде підтримувати змінні циферблати, на яких буде відображатися час, прогноз погоди та інші дані, повідомляє джерело. Також, очікуються лічильник серцевого ритму, будильник, функція управління відтворенням музики і модуль NFC.

З чуток, трекер від Redmi буде дешевшим, ніж серія Mi Band від компанії Xiaomi. Однак, коли девайс з’явиться у продажі, не повідомляється.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.