Huawei заплатить всім власникам смартфонів гроші

Одним з найбільших і найвідоміших у світі брендів є корпорація Huawei, а робити вона намагається все заради того, щоб якомога ширше коло людей використовував різні продукти, які вона всім надає. Дана компанія знову і знову щось створює і випускає, націлюючи всі свої нові розробки на максимально широке коло бажаючих. Втім, в минулому році цей виробник зіткнувся з суворими американськими санкціями, і це не тільки негативно позначилося на процесі створення його продукції і її привабливості, але ще і сильно підірвало репутацію бренду, тому що влада США офіційно звинуватили його в тому, що він збирає особисті дані користувачів і, після цього, передає їх в руки китайської розвідки. Вона ж, у свою чергу, з їх допомогою стежить за людьми.

Само собою, що китайський виробник електроніки все такі звинувачення заперечує і вважає, що уряд США вирішило просто таким чином допомогти місцевим компаніям боротися з потужним конкурентом, який з кожним роком стає все більш значущим на світовому рівні. Проте, навіть не дивлячись на відсутність в ЗМІ будь-яких конкретних реальних доказів, репутація Huawei сильно постраждала, а сотні мільйонів людей втратили до нього колишню довіру. Щоб довести всьому світові, що безпеки в фірмових смартфонах приділяється вкрай багато уваги, компанія з Китаю вважає за необхідне запустити спеціальну програму заохочення для всіх тих, хто допоможе їй зробити свої фірмові мобільні пристрої краще у плані безпеки, ніж будь-коли раніше.

Всі звинувачення влади США будуються на тому, що в смартфонах Huawei містяться приховані проломи, які були додані туди навмисно для того, щоб китайський уряд могло без зайвих складнощів отримувати в свої руки будь-які особисті дані користувачів. Щоб довести всьому світові зворотне даний виробник зібрав в Німеччині більше сотні відомих хакерів, і в ході конференції, на яку їх і запросили, виявилася запущена програма грошових виплат значного розміру в розмірі від 1000 до 200 000 євро. Заплатити так багато обіцяють за будь-які виявлені в операційній системі проломи, починаючи з зовсім незначних багів і закінчуючи багатьма іншими, в тому числі критичними неполадками, що дозволяють дистанційно здійснити злом будь-якого електронного пристрою.

Щоб повідомити про виявленої уразливості досить написати в службу підтримки Huawei, а зробити це може будь-хто. Слідом за цим потрібно максимально докладно розповісти про те, як саме можна відтворити вразливість, а бажано показати цей процес на відео. Інформація буде перевірена протягом двох діб, і якщо вона підтвердиться, який повідомив про неполадку користувач отримає гроші. Пролом виявиться закрита в термін від 3 до 90 днів, в залежності від важливості, а зроблять це шляхом випуску нової прошивки для фірмових мобільних пристроїв. Як правило, всі уразливості закривають протягом 45 днів. Таким чином, за допомогою такої програми, китайська корпорація хоче показати і довести, що вона приділяє безпеці користувачів не меншу увагу, ніж інші виробники.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.