Конференція Huawei HDC.Cloud 2020 перенесена через спалах коронавірусу в Китаї

Компанія Huawei була змушена перенести дату проведення своєї конференції для розробників HDC.Cloud. Причина – спалах коронавірусу 2019 nCoV у китайському місті Ухань. 

За повідомленням офіційного порталу Huawei HDC.Cloud, конференція пройде з 27 по 28 березня і буде транслюватися в мережі. Спочатку захід мав пройти у Шеньчжені з 11 по 12 лютого.

Основна мета HDC.Cloud – створити глобальну комунікаційну та практичну платформу, розкрити накопичені технології та можливості інформаційно-комунікаційних технологій Huawei, створених за останні 30 років, а також дати нові можливості IT-розробникам для зміни світу.

Huawei – не єдина компанія, яка була змушена вдатися до заходів безпеки. Агенство Reuters передає, що глава Foxconn Террі Гоу попередив співробітників, щоб вони не їздили до континентального Китаю під час майбутнього китайського Нового року. 

Ситуація у провінції Хубей несприятлива. Влада була вимушена закрити на карантин Ухань і знаходиться в 75 кілометрах від нього – у місті-мільйоннику Хуанган. Також, масові заходи з нагоди китайського Нового року скасовані в Пекіні.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.