Програма Apple Watch Connected дозволить отримати вигоду із занять спортом

Apple запускає стимулюючу програму Apple Watch Connected спільно з американськими мережами фітнес-залів Orangetheory, Basecamp, YMCA і Crunch Fitness. Відвідувачі спортзалів зможуть отримати винагороду за активні заняття.

З 2017 року Apple розвиває GymKit – пакет інструментів для інтеграції спортивного обладнання (велотренажерів, бігових доріжок та ін.) З розумними годинниками Apple Watch. Присутність в спортзалі тренажерів GymKit є однією з вимог для участі в Apple Watch Connected, як і підтримка Apple Pay для оплати послуг і наявність спеціального додатка для iPhone і Apple Watch.

За активне відвідування спортзалів будуть нараховуватися бонуси: в Orangetheory це подарункові карти Apple і Nike, в Basecamp – безкоштовні Apple Watch Series 5 GPS за три тренування на тиждень протягом року, а в Crunch Fitness – знижка в 3-4 долари від вартості місячного абонемента.

Я впевнений, що це допоможе утримати членів нашого клубу і зберегти їх активність і залученість, – Кіт Вортс, глава Crunch Fitness

Apple і мережі-партнери мають намір активно розширювати число підключених до програми залів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.