Смартфон Xiaomi Mi 10 здивував фанів своїм цінником і дизайном

Як відомо, вже в найближчі кілька тижнів виявиться офіційно представлений такий флагманський смартфон, як Xiaomi Mi 10, а оснащений він буде за останнім словом техніки, отримавши передове «залізо» і масу інших приємних особливостей. Цей апарат має підтримку мереж 5G, тобто він може до таких підключатися і в повній мірі повноцінно в них працювати, розвиваючи пропускну здатність в цілих 5 Гбіт / с. Про майбутню новинку вже відомо, що вона побудована на базі восьмиядерного флагманського процесора Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 3,0 ГГц, будучи при цьому доповненої графічним прискорювачем Adreno 650 і модемом Snapdragon X55 для підключення до мереж операторів зв’язку. Само собою, що все це виявиться доповнено і іншим «залізом», за рахунок якого новий флагман виявиться максимально привабливими в повній мірі.

Сьогодні, 20 січня 2020 року, партнер департаменту промислових інвестицій Xiaomi Пан Джіутанг опублікував інформація про те, в яку суму грошей обійдеться покупцям покупка телефону Xiaomi Mi 10, оснащеного за останнім словом техніки. За його даними, базова найдоступніша за ціною конфігурація телефону коштуватиме 4000 юанів ($ 585), тобто викласти за цей апарат доведеться 13 500 гривень. Так, це не надто вже дешево, тим більше для китайського ринку, однак зате смартфон буде оснащений відразу 10 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, тобто значним об’ємом вільного простору, якого вистачить більшості покупців. Просунута модель виявиться більш дорогої, але зате вона отримає вже 12 ГБ ОЗУ і 256 ГБ ПЗУ.

Як і у всіх телефонах з даної серії, цей апарат не отримає слота для установки карт пам’яті microSD, тому при його покупці варто заздалегідь визначитися з тим, яку модифікацію купувати. У будь-якому випадку, навіть якщо Xiaomi Mi 10 насправді буде коштувати від 13 500 гривень в Китаї, це все одно набагато дешевше, ніж флагманські телефони від багатьох інших брендів. Виходячи з цього, новинка на тлі гаджетів від інших виробників буде виглядати набагато цікавіше в усіх відношеннях, а значить і купувати її будуть відчутно частіше. Новий флагман китайської корпорації повинен отримати четверну основну камеру з роздільною здатністю 64 Мп, одинарну фронтальну камеру, вбудований в дисплей сканер відбитків пальців, корпус з новітнього скла Corning Gorilla Glass 6, а також роз’єм USB Type-C для зарядки і підключення навушників.

Звичного всім 3,5 мм аудіороз’єми телефон не отримає, але зате він зможе похвалитися підтримкою технології швидкої бездротової зарядки потужністю 30 Вт, що дозволить Xiaomi Mi 10 заряджатися бездротовим шляхом без проводів приблизно в три рази швидше, ніж це може робити iPhone 11 Pro Max при використанні аналогічного способу підзарядки. Залишилося тільки дочекатися, коли новий флагман китайської корпорації виявиться офіційно представлений і запущений в продаж. Швидше за все, він стане доступний всім бажаючим вже в березні, коли його вдасться зустріти на полицях магазинів. Само собою, що за 4000 юанів цей апарат будуть реалізувати в Китаї, тоді як в інших країнах світу він виявиться відчутно дорожчим в усіх відношеннях, і це цілком собі реальний факт.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.