iPhone 12 може зрівнятися за продуктивністю з MacBook Pro

Редактор видання MacWorld Джейсон Крос поділився своїми думками щодо очікуваної продуктивності смартфона Apple iPhone 12. На думку Джейсона, головне нововведення телефону буде полягати у новому 5-нм чіпсеті A14, який дозволить пристрою демонструвати продуктивність на рівні 15-дюймового ноутбука MacBook Pro.

На перший погляд перехід від 7-нанометрового техпроцесу до 5-нанометрового особливої ​​погоди не зробить, зазначає автор. Але на ділі новий чіп вмістить в собі 15 млрд транзисторів. Більшість сучасних процесорів, у тому числі і для настільних ПК, будуть значно поступатися Apple A14 за даним показником. Це означає не тільки збільшення загальної продуктивності системи, але і поліпшену роботу процесора з ШІ-технологіями, уточнює Крос.

Крім процесора з великою кількістю транзисторів, iPhone 12 може отримати більш продуктивну графічну систему. Також, очікується до 6 ГБ оперативної пам’яті зі збільшеною пропускною спроможністю.

З чуток, вихід лінійки iPhone 12 відбудеться в другій половині поточного року. Усього очікується три моделі: iPhone 12, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max. Крім нового процесора і збільшеного обсягу ОЗУ, смартфони зможуть похвалитися 3D-камерою і підтримкою мобільних мереж стандарту 5G.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.