LG представила модельний ряд телевізорів 2020 року

На виставці CES компанія LG представила лінійки OLED і NanoCell телевізорів 2020 року. Флагманськими OLED-моделями стали 88-ми та 77-ми дюймові моделі лінійки GX Gallery. ЖК-моделі NanoCell в цьому році отримали панелі 8К і 4К, а також підвищену продуктивність.

Нові телевізори працюють на базі інтелектуального процесора третього покоління α (Alpha) 9. Завдяки алгоритмам машинного навчання підвищується якість зображення і забезпечується можливість відтворення і зберігання різних типів контенту, вказує LG. Працюють телевізори, як і раніше, під управлінням власної платформи WebOS.

Нова лінійка телевізорів володіє мінімалістичним дизайном. При цьому зменшилися не тільки рамки, але і товщина телевізорів: модель на 65 дюймів має товщину всього лише 20 мм.

Поліпшити якість відображення на нових телевізорах вдалося завдяки підтримці Dolby Vision IQ і новому режиму Filmmaker Mode. Про цей режим говорять багато іменитих режисерів, адже, він дозволяє побачити фільми такими, якими їх задумував автор, без додаткової обробки поста. Не обійшли стороною і звучання телевізорів, так є підтримка Dolby Atmos.

Компанія приготувала і рішення для геймерів. Нові телевізори LG стали першими на ринку з підтримкою технології Nvidia G-SYNC. Завдяки цьому, сама компанія називає їх «найбільш просунутими ігровими моніторами на ринку». Ще цьому сприяє частота оновлення в 120 Гц в OLED-моделях.

Про вартість і дати старту продажів нових моделей не повідомляється.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.