DxOMark: середньобюджетний Nokia 7.2 знімає на рівні флагманського Nokia 9

Сайт DxOMark випустив дослідження можливостей основної та фронтальної камер смартфона Nokia 7.2, представленого у вересні минулого року на IFA 2019.

Тильна камера отримала 85 балів: стільки ж, скільки Nokia 9 PureView, LG G7 ThinQ і Samsung Galaxy A50. Фронтальна оцінена на 78 балів, на рівні Sony Xperia 1.

Основна камера складається з трьох сенсорів: основного на 48 Мп з апертурою f/1,8, ширококутного на 8 Мп (f/2,2) і датчика глибини на 5 Мп. Є фазовий автофокус, світлодіодний спалах і можливість запису 4К-відео при 30 к/c.

Фотографії на тильну камеру оцінені в 90 балів. Експерти DxOMark виділили хорошу експозицію з широким динамічним діапазоном і непоганою передачею кольору, високу деталізацію і в цілому точний портретний режим. З мінусів – не завжди вірний баланс білого, багато шуму і рідкісні збої автофокусу.

У відео (75 балів) Nokia 7.2 не порадував передачею кольору і швидкістю автофокусування, зате, фахівці виділили хорошу стабілізацію, яка працює тільки при розширенні до 1080p, і низький рівень шуму.

У розділі селфі-камери фотоможливості оцінені на 81 бал, зйомка відео – на 74 бали.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.