TCL представила три смартфони і прототип складного пристрою

У рамках виставки CES 2020 компанія TCL представила три нових смартфона – TCL 10 Pro, TCL 10 5G і TCL 10L. Увагу варто звернути на перші дві моделі та складаний прототип.

10 Pro – це його «флагманський» висококласний смартфон, 10 5G – один з доступних 5G-телефонів за ціною нижче 500 доларів, 10L – бюджетний пристрій. 

Складаний смартфон TCL

Технічні подробиці складного смартфона поки не розкриваються. Компанія обіцяє розповісти більш докладно про пристрій у рамках виставки MWC 2020. Показаний на CES прототип поки не можна назвати готовим споживчим товаром – шарнір скрипить, софт не налаштований, виникають періодичні помилки.

Але, TCL однією з перших показала складні дисплеї, конкретно ця OLED-панель виробляється самою компанією. TCL також є одним з постачальників дисплеїв для Motorola Razr. Тож не дивно, що механізм складання схожий на такий, як у Razr.

Флагман виконаний у вигляді книжки, але на відміну від Galaxy Fold, у нього немає другого екрану зовні, тільки один основний при розкритті. 

TCL 10 Pro, 10 5G і 10L

Флагманський смартфон TCL 10 Pro зовні схожий чимось на Huawei P30 Pro. При цьому вартість його очікується нижче 500 доларів.

Подробиць поки теж мало. Відомо, що про OLED-екрані з закругленнями і сканером відбитків пальців під склом, чотирьох основних сенсорах і роз’ємі для навушників mini-jack. Є також окрема кнопка в корпусі, яку можна переналаштувати під свої завдання.

Серед особливостей згадується власний апаратний контролер, який може конвертувати SDR-відео в HDR на льоту. 

TCL 10L і 10 5G – це, по суті, одні й ті ж бюджетні телефони. Ціни не відомі, але відомо, що 5G-версія буде коштувати менше 500 доларів і що між 10 Pro і 10L буде істотний розрив у ціні.

TCL 10 5G буде оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 765. Обидва телефони також мають чотири камери на задній панелі, але сенсори різні.

Більш детальну інформацію про новинки ми дізнаємося на Mobile World Congress в Барселоні в наступному місяці.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.