Huami представила дві бігові доріжки Amazfit з розумним тренажерним центром

На технологічній виставці CES 2020  китайський виробник гаджетів Huami представив дві нові бігові доріжки власного бренду Amazfit.

Amazfit HomeStudio

Головною особливістю новинки є відсутність класичної приладової панелі. Замість цього, у комплекті з девайсом поставляється 43-дюймова HD-панель Smart Gym Hub, яку сам виробник називає «Скло» (Glass). На неї можна виводити контент безпосередньо зі смартфона.

Вбудована в Smart Gym Hub камера також може аналізувати заняття власника. Ті, хто турбуються про власну конфіденційність, можуть її приховати за допомогою спеціальної засувки. Усього в розумному центрі встановлено понад 1000 різних варіантів тренувань, включаючи відмінні від бігу заняття – розтяжка, йога та інше.

Сама доріжка складається сумарно з 55 планок з алюмінію, які з’єднані гумовим покриттям. 

Максимальна швидкість стрічки становить 19,5 км / год. Атлети також зможуть регулювати нахил поверхні в залежності від мети тренування. Усього присутні 10 рівнів нахилу при максимальному показнику в 7 градусів.

Amazfit AirRun

Друга бігова доріжка від Huami відрізняється більшою компактністю і допоможе заощадити місце в невеликому житловому приміщенні. Користувач може скласти її всього за 5 секунд, а потім прибрати в зручне місце. Після складання габарити агрегату зменшуються на 80%.

Для якісного відтворення аудіо-і відеоконтенту під час тренувань пристрій забезпечили динаміками від JBL.

Максимальна швидкість доріжки менше, ніж у старшої моделі – 15 км / год, але вона також може приєднуватися до Smart Gym Hub.

Ціни, а також розрахункові дати появи новинок на ринку будуть оголошені пізніше.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.