Asus ZenBook Duo – компактна версія ноутбука з двома екранами

Asus розширює лінійку фірмових ноутбуків з двома екранами, представивши на виставці CES 2020 свіжий лептоп Asus ZenBook Duo.

Новинка стала компактнішою у порівнянні з попередником з припискою Pro: замість 15,6-дюймового основного екрану в пристрої використовується 14-дюймовий дисплей. Змінився і тип матриці – IPS замість OLED, а також розширення – Full HD замість 4K. Представники ASUS пояснили це рішення спробою поліпшити автономність.

Додаткова панель ScreenPad Plus підійде для малювання, створення заміток, редагування фото і монтажу відео. 

Як процесор доступний один з чіпсетів від Intel: Core i7-10510U або i5-10210U. За замовчуванням, пристрій укомплектовано лише інтегрованою графікою, але опціонально можна додати дискретний відеочіп Nvidia GeForce MX250. Що стосується пам’яті, то максимальна кількість ОЗУ – 16 ГБ типу LPDDR3-2133, а ПЗУ – 1 ТБ SSD (PCIe x4). 

За заявами виробника, ноутбук сертифікований за американським військовим стандартом MIL-STD 810G і витримує певні падіння, працює на висоті та при екстремальних температурних умовах.

Вага пристрою становить 1,5 кг, що помітно менше за 2,9 кг у старшій версії.

Аудіосистема Asus ZenBook Duo сертифікована Harman Kardon. Є функція розблокування по обличчю, як ОС встановлена ​​Windows 10 Pro.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.