HP на CES 2020: ноутбук с 5G та конкурент iMac

Hewlett-Packard на виставку CES 2020 приїхала з трьома новими девайсами: домашня робоча станція ENVY 32 All-in-One, ноутбук Elite Dragonfly з підтримкою мереж п’ятого покоління і оновлена ​​модель Spectre x360 з екраном, що займає 90% поверхні.

HP ENVY 32 All-in-One (AiO)

Домашня робоча станція – аналог iMac. Поставляється з процесорами Intel Core i7 9-го покоління, графікою NVIDIA GeForce RTX 2080, оперативною пам’яттю до 32 ГБ DDR4 і 1 ТБ SSD-пам’яті. Це перший моноблок, який долучився до програми NVIDIA RTX Studio, що відкриває доступ до більш ніж 40 кращих у світі додатків для творчості та дизайну.

Діагональ дисплея 31,5 дюймів, колірний обхват DCI-P3 98%, максимальна яскравість 600 ніт. Під дисплеєм розташовані динаміки і сабвуфер від Bang & Olufsen. Фронтальна камера виїжджає зверху з корпусу. Ззаду сім роз’ємів: Thunderbolt 3, два USB 3.1 Gen2, два HDMI 2.0 (вхід і вихід), Ethernet і порт для живлення.

У ніжку вбудована бездротова зарядка стандарту Qi, а в клавіатурі передбачений тримач для смартфона і планшета. 

HP ENVY 32 AiO вже доступний для замовлення на сайті HP  за стартовою ціною 1899 доларів.

HP Elite Dragonfly

Перший бізнес-ноутбук з підтримкою мереж 5G і Wi-Fi 6. Це також перший ноутбук, виготовлений з океанічного пластика, 82% механічних деталей також виготовлені з перероблених матеріалів.

Усередині процесори Intel Core 10-го покоління і фірмова система захисту персональних даних. Також, у нову модель встановлено рішення Tile, що дозволяє відстежити пристрій в разі втрати.

У продажу Elite Dragonfly з’явиться в лютому, вартість поки не озвучена.

HP Spectre x360 15

Оновлена ​​модель ноутбука Spectre оснащена 15,6-дюймовим 4K OLED дисплеєм, процесором Intel Core i7 10-го покоління і графікою від Nvidia. Заявлена ​​підтримка Wi-Fi 6. 

Велику увагу приділено безпеці – у клавіатуру вбудований сканер відбитків пальців, встановлена ​​найменша ІК-камера HP з діагоналлю 2,2 мм, спеціальна кнопка відключення мікрофона і встановлені програми Express VPN і LastPass.

У продажу HP Spectre x360 15 з’явиться в березні, вартість від 1599 доларів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.